-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 04 27 /13:34

„Regitros“ sistema susiduria su sunkumais: užsiregistruoti į egzaminus pavyksta ne visiems

Jau šiandien, balandžio 27 d., atnaujinta galimybė registruotis į egzaminus „Regitroje“, tačiau panašu, kad sistema neatlaiko per didelio krūvio. Nors pirmadienio popietę sutrikimai buvo pašalinti, tačiau ne visiems norintiems pavyksta užsiregistruoti į egzaminus.
Atvirų durų diena „Regitroje“ (2019)
Atvirų durų diena „Regitroje“ (2019) / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Skaitytoja Miglė 15min pasakojo, kad prie „Regitros“ tinklapio bandė jungtis ir registruotis egzaminams jau nuo vidurnakčio. Tačiau nesėkmingai. Ekrane matydavo arba „klaidą“ ir pranešimą, kad puslapis atnaujinamas arba lentelę, kviečiančią sugrįžti 11 val. ryto.

Tačiau ir 11 val. ryto prisijungti sekėsi sunkiai. Galiausiai pavyko, tačiau skaitytojos netenkino pasirinkimas: „Regitra“ siūlė laikyti vairavimo egzaminą vos kelias gegužės pradžios dienas.

Vėliau, pabandžiusi jungtis pakartotinai, Miglė vėl matė ekrane lentelę, kad vyksta atnaujinimo darbai.

Galimi sistemos sutrikimai

„Regitros“ komunikacijos specialistė Emilija Bardauskienė pirmadienį popiet teigė, kad sistema jau veikia, tačiau vis dar galimi laikini trikdžiai.

„Atkreipiame dėmesį, kad registracijos į vairavimo egzaminus sistemoje laisvos vietos yra nuolat atnaujinamos ir pildomos. Kol kas egzaminų tvarkaraštis yra suplanuotas iki gegužės 11 d., tačiau atsižvelgiant į poreikį, planuojama vietų sąrašą praplėsti.

Šiuo metu matome, kad dalis norinčiųjų jau užsiregistravo, o laisvų vietų taip pat dar yra. Kadangi klientų srautas yra didesnis nei įprastai – galimi trumpalaikiai sistemos sutrikimai. Atsiprašome savo klientų, susidūrusių su šiais nesklandumais ir tikimės, kad greitu metu sistema veiks be trukdžių.

Kviečiame klientus sekti tvarkaraštį, o kilus tam tikrų nesklandumų, pamėginti prie sistemos prisijungti pakartotinai arba šiek tiek vėliau“, – 15min teigė Emilija Bardauskienė.

Primename, kad būsimų vairuotojų egzaminavimas prasidės nuo gegužės 4-osios. Egzaminuojami bus visų kategorijų vairuotojai.

Egzaminai vyks nuo pirmadienio iki penktadienio.

Dar pirmadienio rytą galima buvo prisijungti prie sistemos ir pamatyti tuščią tvarkaraščių langą. Pasirinkus kurį nors filialą, buvo rodomas užrašas, jog „Pasirinktame egzaminų centre laisvų vietų nėra. Siūlome peržiūrėti laisvas vietas kituose egzaminų centruose“.

Tačiau pirmadienio popietę apsilankius „Regitros“ svetainėje buvo matomas užrašas, jog šiuo metu atliekami sistemos atnaujinimo darbai.

Ekrano nuotr./„Regitros“ tinklalapis
Ekrano nuotr./„Regitros“ tinklalapis

Gegužę padaliniuose bus pradedamos teikti ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugos iš anksto užsiregistravusiems klientams, kurie jų negali gauti internetu, rašoma pranešime.

Ką svarbu žinoti atvykstantiems į „Regitrą“?

Atvykstančių į „Regitrą“ prašoma būti sąmoningais ir laikytis bendrųjų saugumo reikalavimų. Klientai turi dėvėti apsaugines kaukes ar respiratorius, darbuotojui pateikti visus reikalingus dokumentus prieš tai dezinfekavus rankas, bendraujant su darbuotoju laikytis saugaus atstumo. Už paslaugas rekomenduojama atsiskaityti ne grynaisiais pinigais, o banko mokėjimo kortele.

Siekiant užtikrinti visų saugumą, prašoma, jog klientai, kurie pasijuto blogai ar jaučia kokius nors ligos simptomus, bet kuriuo metu atšauktų suplanuotą vizitą.

Organizuojant egzaminus bus imtasi visų būtinųjų saugumo priemonių. Teorijos egzaminų klasėse numatomi žmonių skaičiaus ribojimai, jog būtų užtikrintas didesnis atstumas tarp egzaminuojamųjų. Taip pat klasės ir automobiliai bus nuolat dezinfekuojami bei vėdinami.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad egzaminuojamiesiems atvykus į padalinį gali būti matuojama kūno temperatūra ir prašoma pasirašyti bei patvirtinti, jog asmuo neturi ligos simptomų.

Su išsamia atmintine ir saugumo reikalavimais galima susipažinti „Regitros“ interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius