Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 14 /2023 02 14

Šv. Valentino reitingai: 10 automobilių, kuriuos galima paversti seksodromais

Patikėkite, automobilio dydis labai svarbus, bet ne jis viską lemia. Antraip seksualiausias automobilis būtų autobusas arba vilkikas. Todėl šį sąrašą vertinkite subjektyviai – kiekvienas modelis gali būti tinkamas seksui labai specifinėmis aplinkybėmis. Juk svarbiausia – noras, nuotaika ir tikri jausmai. Tuomet tinka ir „Smart“ ar „Mini“.
Seksas automobilyje
Seksas automobilyje / Fotolia nuotr.

Įvairūs pasaulio automobilių tinklapiai yra sudarę ne vieną panašų sąrašą. Mes pabandėme apibendrinti kolegų iš užsienio pastebėjimus.

1. Dažniausiai įvardijami SUV klasės automobiliai „Range Rover“, „BMW X5“, „Mercedes Benz ML“, „Hyundai Sante Fe“, „Jeep Grand Cherokee“ ir pan. Išlanksčius jų sėdynes, automobiliai virsta tikrais seksodromais. Nes bagažinės nuo maždaug 800-900 l padidėja iki 2200 l.

2. Mažieji visureigiai nenusileidžia dičkiams. Labai dažnai minimas „Honda Element“, gana populiarus ir tarp Lietuvos menininkų.

Kaip rašo mademan.com, šio modelio kūrėjai automobilį dedikavo mėgstantiems keliauti (taigi gabenantiems kempingo įrangą) ir aktyviai sportuojantiems (taigi dedantiems į automobilio bagažo skyrių didžiulius sportinius krepšius). Tačiau palapinei skirtą laisvą erdvę juk galima išnaudot ir kitaip?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius