Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai bent šuolis: lenkas su automobiliu pakilo virš žiedo, o nusileido šalia bažnyčios

Lenkijos žiniasklaida pasakoja apie įspūdingą vieno vairuotojo šuolį Lodzės vaivadijos Rombienio miestelyje – automobilis pakilo maždaug į 5–7 metrų aukštį virš transporto žiedo ir nusileido šalia esančios bažnyčios prieigose, dar nukirsdamas pušį ir praskrisdamas virš paminklo popiežiui. Skrydis buvo ilgas, net apie 60 metrų, o vairuotojas girtas, jam nustatytas 2,8 promilės girtumas.

Vaizdo įraše viskas atrodo lyg veiksmo filme, kur triukus atlieka profesionalūs kaskadininkai: tuščiu keliu prie žiedo didžiuliu greičiu atlekia automobilis, rėžiasi į žiedo bortelius ir pakyla į orą. Skrenda virš žiedo ir dingsta iš kameros filmavimo lauko.

Kaip rašo tvn24.pl, mašina pakilo į 5–7 metrų aukštį ir nusileido atsitrenkusi į pastatų šalia bažnyčios sieną. Policijos pareigūnų teigimu, įvykis užfiksuotas per Velykas, apie 17 val., vaizdo įrašą išpublikavo televizija „Aleksandrów Łódzki“, jame matosi, kaip „Suzuki“ įvažiuoja į tuščią žiedą – tiksliau, bando kirsti jį tiesiai, o galų gale praskrenda virš žiedo.

41 metų vairuotojas, kaip teigia pareigūnai, nusileido atsitrenkdamas į bažnyčiai priklausančio ūkinio pastato sieną, prieš tai dar nukirto pušį ir praskrido virš paminklo popiežiui.

Po tokio skrydžio iš automobilio liko nedaug, vairuotojas išgabentas į ligoninę. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad jo kraujyje buvo net 2,8 promilės alkoholio.

Lodzės vaivadijos policijos nuotr./Sudaužytas automobilis po skrydžio virš žiedo
Lodzės vaivadijos policijos nuotr./Sudaužytas automobilis po skrydžio virš žiedo

Tyrėjai aiškinasi, kokiu greičiu važiavo šis automobilis ir kodėl vairuotojas iš viso sėdo prie vairo. Jam teks atsakyti ir už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius