-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragiškiai: „Kaune gatvės duobėtos? Pažvelkit į mūsų kelius-upes – skęstam!”

Kol kai kurie Kauno gyventojai piktinasi duobėtomis gatvėmis, ir vis klausia valdžios, kada bus išasfaltuoti keliai į jų namus, sarkastiškai žvelgdami į iškilusias bėdas, tauragiškiai ruošia gumines valtis. Prasidėjus atlydžiui, kelios Tauragės gatvės, nė kiek neperdedant, virto upėmis. Šiame mieste vandens nutekėjimo problemos – dažnos.
Ąžuolų takas Tauragėje
Ąžuolų takas Tauragėje / Skaitytojos Inesos nuotr.
Temos: 2 Pelkė Tauragė

Šiuo metu tauragiškiai, kaip ir kasmet, stebi įspūdingą gamtos reiškinį – pagrindinės Tauragės rajono upės Jūros ledonešį.

VIDEO: Skaitytojas užfiksavo įspūdingą upės ledonešį

Tuo metu, kai vieni žavisi didžiuliais ledo luitais, kiti suka galvas, kaip perbristi staiga prie pat namų tvoros ėmusį tekėti upeliuką.

Štai Aerodromo rajono Ąžuolų takas – nei praeinamas, nei pravažiuojamas.

Skaitytojos Inesos nuotr./Ąžuolų takas Tauragėje
Skaitytojos Inesos nuotr./Ąžuolų takas Tauragėje

„Mūsų gatvelė – žemiausia vieta, tad po bet kokio stipresnio lietaus ar atlydžio prie namų tvorų ima kauptis vanduo. Subėga jis iš šalia besidriekiančių skersgatvių, kurių gyventojai ne kartą vežė žvyro, bandė kiek pakelti tą mūsų taką – veltui“, – teigė Ąžuolų take gyvenanti Inesa.

Iš viso šioje gatvelėje – trylika namų, kurių šeimininkai su esama padėtimi, atrodo, jau seniai susitaikė. Kaip teigia Inesa, niekas kaltų dėl to neieško, pabraido kelias dienas, pasidžiaugia keistu reiškiniu ir nurimsta, nes upė galiausiai ima ir išdžiūsta.

„Įtariu, kaimynai net nusiviltų, kad po kokios liūties savos jūros čia neturėtume. O kai mes visi gerą humoro jausmą turime, tai tik pasišaipome iš situacijos ir tiek. Paklausiam vienas kito, kada valteles pirksim, pasvarstom, kuris šį pavasarį žvyro veš. Taip mes ir gyvenam. Nuolatinis humoro vakarėlis prie Ąžuolų tako upės“, – linksmai nutęsė Inesa.

Vienas jos bičiulis pašmaikštavo, pasiūlęs per virtuvės langą imti karšius gaudyti. Kitas prisipažino galandantis pačiūžas: kai pašals, prie draugės namų bus galima čiuožinėti. Juk nuosava upė ar čiuožykla – smagu.

Konkuruoti dėl susikaupusio vandens kiekio su Ąžuolų taku Tauragėje šiuo metu galėtų Kauno gatvė. Ten situacija dar prastesnė.

Skaitytojo Tado nuotr./Kauno gatvė Tauragėje
Skaitytojo Tado nuotr./Kauno gatvė Tauragėje

„Turime nuosavą Veneciją. O ką?“ – ironizavo Kauno gatvės gyventojas Tadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius