Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teksaso policija važinėja 1000 AG „Corvette“, už kurį nemokėjo nė cento

Teksaso (JAV) policija nusprendė konfiskuotą šeštos kartos patobulintą (tiuninguotą) „Chevrolet Corvette Z06“ pasilikti savo reikmėms. Šio automobilio galia – 1005 AG.
Teksaso policijos „Chevrolet Corvette Z06“
Teksaso policijos „Chevrolet Corvette Z06“ / Teksaso policijos FB nuotr.

Šį sportinį automobilį policija konfiskavo iš prekeivių narkotikais. Automobilis jau perdarytas pareigūnų reikmėms, jis perduotas New Braunfelso poskyriui.

Toks sprendimas gana netikėtas, nes Teksaso valstija garsėja pikapais, čia važinėja apie 20 proc. šios rūšies sunkiasvorių. „Corvette“ labiau atitiks ne filmų apie Teksaso reindžerius vaizdus, o „Miami Vice“ stilių.

Policijos padalinio „Facebook“ paskyroje teigiama, kad šis sportinis automobilis buvo konfiskuotas gerai organizuotos operacijos prieš prekeivius narkotikais metu prieš keletą metų. Iš nusikaltėlių konfiskuota ne tik korvetė – taip pat ir ginklai, brangenybės, pinigai. Bendra konfiskuoto turto vertė – daugiau nei milijonas dolerių.

Beje, tarnybinis „Corvette“ nebus naudojamas kasdieniam patruliavimui. Jį policija žada naudoti viešuose renginiuose švietimo tikslais. Vėliau planuojama automobilį parduoti labdaros aukcione.

Panašiai nutiko ir Italijoje, kai Milano policija konfiskavo ir savo reikmėms pasiliko 570 AG superautomobilį „Ferrari 458 Spider“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius