Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tikras šarvuotis gali būti jūsų už 75 tūkst. Lt

Kaip ir visa Lietuva, GAZAS.LT kartais leidžia laiką naršydami Autoplius.lt skelbimus. Ko ten tik nerasi – nuo rožinio „Honda Civic“ iki „Ferrari F430“. Bet šios dienos radinys geresnis už visus kitus kartu sudėjus. Už 75 tūkst. Lt parduodamas šarvuotis.
Autoplius.lr portale parduodamas šarvuotis
Autoplius.lr portale parduodamas šarvuotis / Autoplius.lt nuotr.
Temos: 1 Šarvuotis

Šarvuotis „Honda“, sako skelbimo pavadinimas. Tik „Honda“ čia panaudota atsitiktinai. Čia parduodamas tikrų tikriausias karinis šarvuotis. Labai panašus į mūsų užfiksuotą gegužės mėnesį Jurbarko rajone. Taip pat dyzelinis, su guminėmis apsaugomis ant vikšrų.

Negalėjome atsispirti pagundai pakalbinti tokią transporto priemonę bandančio parduoti žmogaus. Surinkome anglišką telefono numerį. Pašnekovas sako „Laba diena“. Lietuvis.

Jei reikia, galime padėti įsigyti ir tikrą tanką su patranka, sako pardavėjas„Po spaudoje ir internete pasirodžiusių straipsnių apie šarvuočius (gegužės 3 d. apie šarvuoti pranešė GAZAS.LT, – red.past.) atsirado didelis susidomėjimas tais angliškais šarvuočiais“, – pasakoja pardavėjas Egidijus.

Pasak jo, tokius šarvuočius jis nesunkiai rado parduodamus aukcionuose. Pagalvojo, kodėl gi nepabandžius parduoti keleto internetu. Taigi, Autoplius.lt atsirado skelbimas.

„Galiu surasti kokio tik nori modelio šarvuočių. Pats juose nesigaudau, bet jei reikia, galiu pasidomėti. Dabar turiu vieną su pakrovimo strėle už 65 tūkst. Lt, kitą be. Tas pigesnis, 55 tūkstančiai.“ Pašnekovas sako, kad jų būklė gera. Jie dar neseniai buvo kariniame dalinyje, kur buvo gerai prižiūrimi.

„Juos čia perka. Pats mačiau, kaip vieną pakrovė į Australiją, kitą dar kažkur. Matyt, naudoja pramogoms, gal ūkyje, – išaugusiu susidomėjimu šarvuočiais džiaugėsi pardavėjas. – Mačiau, parduodamas ir normalus tankas su patranka. Jei reikia, galime ir tokį padėti įsigyti.“ Sakėme pagalvosime.

Autoplius.lt skelbimą peržiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius