-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TomTom Traffic“ veiks ir Lietuvoje

Nyderlandų navigatorių ir jiems skirtos programinės įrangos gamybos kompanija „TomTom NV“ pranešė, kad jos navigacinė paslauga „TomTom Traffic“ apims ir Lietuvą, Latviją, Estiją, Ukrainą, Kroatiją, Rumuniją, Omaną, Katarą, Bahreiną ir Izraelį.
„TomTom“ navigacija
„TomTom“ navigacija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „TomTom“

Dabar ši paslauga veiks iš viso 64-iose šalyse, nurodoma kompanijos pranešime spaudai. Įtraukus naujas šalis, „TomTom Traffic“ dabar leis vairuotojams gauti išsamiausią informaciją Europoje ir Artimuosiuose Rytuose, įskaitant ir Izraelį.

„TomTom Traffic“ suteikia vairuotojui naujausią informaciją apie sąlygas keliuose, kaip spūstys, kelio darbai ar avarijos. Tai leidžia vairuotojams pasirinkti optimalų kelionės maršrutą ir išvengti spūsčių. Šią informaciją miestų ir kelių priežiūros tarnybos gali naudoti, stebėti, analizuoti ir organizuoti eismą.

„Tolesnė „TomTom Traffic“ plėtra Rytų Europoje ir Artimuosiuose Rytuose taps didžiule pagalba vairuotojams, verslui ir valdžiai, leisianti geriau valdyti eismą, didinti saugumą keliuose ir sumažinti poveikį aplinkai“, – sakė „TomTom“ už verslo plėtrą ir verslo operacijas atsakingas viceprezidentas Andreasas Erwigas.

Jo teigimu, sparčiai besivystant autonominių automobilių sektoriui bei vis daugiau dėmesio skiriant išmaniems miestams ir išmaniam transportui, tiksli ir naujausia eismo informacija vaidina labai svarbų vaidmenį.

„TomTom“ yra didžiausia Europoje portatyvinių navigatorių gamintoja, įkurta 1991 metais. Visame pasaulyje bendrovei dirba daugiau nei 4700 žmonių. Šiuo metu visame pasaulyje „TomTom Traffic“ veikia daugiau nei 500-uose mln. telefonų, automobilių ir portatyvinių navigacinių įrenginių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius