Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Top Gear“ vaizdo klipuose superautomobilius vairuoja ne laidos vedėjai

Būtent taip teigia vienas anoniminis „Top Gear“ projekte dalyvaujantis asmuo. Milžiniško populiarumo sulaukęs automobilių šou neseniai baigė rodyti 17-ąjį sezoną.
„Top Gear“ laidos vedėjai
„Top Gear“ laidos vedėjai
Temos: 1 „Top Gear“

Tačiau panašu, jog žiūrovų pamėgtą laidą persekioja nesibaigiantys skandalai. Kiekvienas šios laidos gerbėjas žino, kad praėjusiais metais BBC teisme pralaimėjo paslaptingajam greituoliui Stigui, savo knygoje atskleidusiam daugybę pikantiškų detalių apie „Top Gear“ šou.

Visgi bėda po vieną nevaikšto: anoniminis BBC darbuotojas išplatino informaciją, jog daugelis laidoje nufilmuotų triukų yra atlikti profesionalių vairuotojų, o ne šios laidos vedėjų. Visa tai užkabino ir charizmatiškąjį Jeremy Clarksoną.

Darbuotojas sako, jog klipe, kur „Lamborghini Murcielago“ skrieja didesniu nei 330 km/val. greičiu, automobilį vairavo ne 51-erių metų britas, o profesionalus lenktynininkas Aaronas Scottas, dalyvavęs „Formulės-3“ lenktynėse.

„Analogiškos situacijos vyko metų metus, – teigia paslaptį išdavęs darbuotojas. – Esmė tame, jog laidos vedėjai yra viso labo tik vedėjai, o ne superautomobilius tramdantys lenktynininkai. Apie 80 proc. epizodų, kuriuose siužetą pasakoja Jeremy, yra nufilmuoti vairuojant tikram profesionalui.“

Tačiau į tokius gandus sureagavo ir BBC: „Mes samdome profesionalius vairuotojus, nes norint sukurti tokį šou, trijų žmonių įgulos tikrai neužtenka. Kuomet Jeremy vairuoja superautomobilį ir į galvą jam topteli mintis, jis ją užsirašo, o tuo tarpu meistriškus manevrus prieš kameras atlieka tikri lenktynininkai“, – teigė laidos atstovai.

VIDEO: Lamborghini Murcielago review and Stig lap - Top Gear series 9 - BBC

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius