Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tyruma Rat Race“ orientacinės varžybos atkeliauja į Šiaulius

Dviejuose didžiausiuose Lietuvos miestuose iki šiol vykusios ir didžiulio dėmesio kaskart sulaukusios orientacinės automobilių varžybos „Tyruma Rat Race“ atkeliauja ir į Šiaulius. Gruodžio 9-ąją dieną 19:00 prasidėsiančiame nuotaikingame renginyje laukiami visi, norintys turiningai praleisti penktadienio vakarą.
„Rat Race“ orientacinės varžybos Vilniuje
„Rat Race“ orientacinės varžybos Vilniuje / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Šiauliai

„Tyruma Rat race“ varžybų formatas – paprastas ir prieinamas kiekvienam: visiems varžybose užsiregistravusiems ekipažams (2-5 žmonės) pateikiami lapai su įvairiomis originaliomis, linksmomis bei loginio mąstymo ir žinių reikalaujančiomis užduotimis, kuriomis užkoduotos įvairios miesto vietos. Dalyviai, iššifravę užduotis, turi aplankyti kuo daugiau šių vietų per tam tikrą laiko limitą.

Dalyvavimui šiose varžybose reikia tik automobilio, fotoaparato, žemėlapio ir bent vieno „šturmano“. „Tyruma Rat race“ dalyviai kiekvieną kartą tarsi iš naujo atranda miestą, susipažįsta su kasdien matomų pastatų, paminklų bei kitų objektų istorija. Tuo pačiu tai ir „komandinės dvasios“ išbandymas, nes šiose varžybose komandinis darbas – tai raktas į pergalę.

Renginio organizatoriai tikisi Šiaulių miesto gyventojų aktyvumo: „Kiek domėjomės, Šiauliuose nėra daug panašaus formato renginių. Stengiamės, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie šią pramogą, ir pažadame kiekvienam dalyviui padovanoti įsimintiną vakarą“.

Kaip ir kiekvienose „Rat Race“ varžybose, sumaniausi ekipažai bus apdovanoti išties vertingais prizais – naujutėlaičiu skystųjų kristalų televizoriumi, pasivažinėjimu su Europos ralio čempionu Aurelijumi Simaška, 500 litų vertės alaus degustacija, bei daugybe kitų varžybų rėmėjų įsteigtų dovanų. Apdovanojimai vyks naktiniame klube „Martini“, kur smagiai atšvęsti kviečiami ne tik varžybų dalyviai, bet ir visi norintys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius