Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Uber“ savo vairuotojams Singapūre nuomojo defektų turinčius automobilius

Pasklidus žiniai apie tai, kad „Uber“ savo vairuotojams Singapūre išnuomojo defektų turinčius automobilius, nors žinojo, kad jie buvo atšaukti ir vienas iš jų net buvo užsidegęs, pavėžėjimo paslaugų milžinė paskelbė nusprendusi suremontuoti šias transporto priemones.
Singapūras
Singapūras / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

JAV verslo dienraštis „The Wall Street Journal“ pranešė, kad „Uber“ vadovai Singapūre įsigijo daugiau kaip 1 tūkst. kompaktiškųjų visureigių „Honda Vezel“ ir išnuomojo juos vairuotojams, nors žinojo, kad 2016 metų balandį šis modelis buvo atšauktas. „Vezel“ modelio automobiliai buvo atšaukti dėl vienos elektros įrangos dalies, kuri gali perkaisti ir užsidegti, nurodė leidinys, citavęs „Uber“ vidaus dokumentus ir pokalbius su asmenimis, informuotais apie „Uber“ veiklą.

Sausio mėnesį, vieną iš išnuomotų „Vezel“ automobilių vairavusiam „Uber“ vairuotojui išlaipinus keleivį, automobilyje kilo gaisras, per kurį apdegė automobilio salonas, o priekiniame stikle atsirado skylė, pranešė verslo dienraštis. Vairuotojas per šį incidentą nenukentėjo.

„Kai tik sužinojome, kad užsidegė vienas iš „Lion City Rentals“ parko „Honda Vezel“ automobilių, skubiai ėmėmės veiksmų, kuriuos glaudžiai koordinavome su Singapūro sausumos transporto administracija ir techniniais ekspertais, – penktadienį pareiškė „Uber“. – Tačiau mes pripažįstame, kad galėjome padaryti daugiau – ir tai padarėme dabar.“

„Lion City Rentals“ yra susijusi su „Uber“ ir nuomoja transporto priemones „Uber“ vairuotojams Singapūre, kuriame išlaidos automobilio išlaikymui yra vienos didžiausių pasaulyje.

„Uber“ pareiškė pasisamdžiusi tris vidaus ekspertus, kuriems pavesta rūpintis automobilių atšaukimu saugumo sumetimais.

Tai paskutinė iš problemų, su kuriomis susidūrė pasaulinė pavėžėjimo paslaugų milžinė, pastaruoju metu įsivėlusi į didelį skandalą dėl priekabiavimo ir diskriminavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius