-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„UniPark“ Vilniuje pradėjo administruoti tris automobilių statymo zonas

Automobilių aikštelių valdymo sprendimų įmonė „UniPark“ didina administruojamų aikštelių skaičių  Vilniaus centre. Įmonė, žengdama koja kojon su sostinėje besikuriančiais verslo centrais, imasi administruoti automobilių statymo vietas prie verslo centro „K29“. Dar dvi aikštelės vairuotojų laukia prie „Pramogų banko“ ir viešbučio „Radisson BLU Lietuva“.
Unipark
Unipark / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Konstitucijos prospektas ir jo apylinkės tampa verslo centrų meka – šalia jau esančių verslo centrų pastaraisiais metais iškilo keli biurų pastatai, o dar dviejų, kelis šimtus darbuotojų talpinsiančių objektų atidarymas numatytas 2018–2019 metais. Tad efektyvus automobilių stovėjimo vietų valdymas verslo įmonėms tampa gyvybiškai svarbus. Plėsdami savo veiklą Vilniuje siekiame klientams pasiūlyti automobilių statymo vietas tiek sostinės centre, tiek šalia strategiškai svarbių objektų“, – teigia Marius Blagnys, įmonės „UniPark“ direktorius.

Trijose zonose pradėjusi administruoti 268 automobilių stovėjimo vietas, „UniPark“ nuosekliai stiprina rinkos lyderio poziciją. Didžiausia iš zonų, turinti 170 vietų, yra prie verslo centro „K29“, kuriame savo paslaugų centrus ir biurus įsteigė didžiausios pasaulio kompanijos. Šalia „K29“ įrengta stovėjimo zona, kurioje automobiliai statomi aplink pastatą esančioje gatvėje.

Į sostinės centrą atvykę vairuotojai automobilius gali palikti prie „Pramogų banko“ ir viešbučio „Radisson BLU Lietuva“ esančiose uždarose stovėjimo aikštelėse.

Automobilių stovėjimo aikštelių įrengimo, administravimo ir miestų rinkliavos zonų kontrolės paslaugas teikianti „UniPark“ Lietuvoje valdo didžiausią parkavimo objektų skaičių. Iš viso Lietuvoje „UniPark“ įrengė ir administruoja virš 30 automobilių stovėjimo objektų ir savo klientams siūlo stovėjimo vietas aikštelėse prie oro uostų, prekybos, verslo centrų bei kitose žmonių gausiai lankomose vietose. Įmonė teikia ir automobilių stovėjimo administravimo paslaugas Kaune, Šiauliuose, Palangoje, Trakuose ir Nidoje esančiose automobilių statymo zonose.

„UniPark“ yra vienintelė vietinio kapitalo stovėjimo aikštelių operatorė, veikianti visose Baltijos šalyse, Baltarusijoje ir Lenkijoje. Įmonės aikštelės įrengtos prie Rygos ir Varšuvos oro uostų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius