Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Užšalus dyzelinui į spąstus pateko 28 moterys: teko 10 valandų stumti autobusą

Incidentas prieš kelias dienas įvyko Kazachstane, kelyje Alma Ata – Jekaterinburgas. 28 moterys autobusu grįžo iš apsipirkimo Kinijoje, kai netikėtai autobuso vairuotojas joms pranešė, kad transporto priemonė stoja, nes minusinėje temperatūroje sušalo bake esantis dyzelinas. Vairuotojo teigimu, išvengti šios problemos nepadėjo jokie degalų priedai.
Į šalčio spąstus pateko 28 moterys
Į šalčio spąstus pateko 28 moterys / Karagandos spec. tarnybų nuotr.

Nenorėdami sušalti ir nesitikėdami sulaukti pagalbos, žmonės daugiau negu dešimt valandų stūmė užgesusį autobusą. Pakeliui moterys vis mėgino stabdyti pravažiuojančius automobilius, tačiau vairuotojai jas ignoravo, rašo trucker.lt.

Karagandos spec. tarnybų nuotr. /Į šalčio spąstus pateko 28 moterys
Karagandos spec. tarnybų nuotr. /Į šalčio spąstus pateko 28 moterys

Moteris išgelbėjo policijos pareigūnai, kurie, pamatę stumiamą transporto priemonę, suskubo į pagalbą. Pareigūnai priverstinai stabdė pravažiuojančius automobilius ir sodino į juos moteris, o autobuso nutempimui buvo iškviestas specialus evakuatorius.

Atsigavusios moterys policijos pareigūnams parašė padėką, o teisėsaugos atstovai paragino visus vairuotojus būti draugiškesnius ir padėti žiemą į nelaimę dažnokai patenkantiems kitiems eismo dalyviams.

Kaip rašo leidinys „Za ruliom“, Kazachstane žiemos itin atšiaurios – jau nuo lapkričio mėnesio temperatūra gali nukristi žemiau 30 laipsnių padalos. Ne paslaptis, kad šios šalies vairuotojai naudoja ne pačios geriausios kokybės dyzeliną. Todėl su panašiomis problemomis per šalčius susiduria daugelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius