-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojas autobuso laukusiai šeimai su vaiku vežimėlyje net neatidarė durų

Vakarą, kai lauke stiprokai lijo, vilniečių šeima su vaiku vežimėlyje Žirmūnų stotelėje laukė 7 maršruto autobuso. Jis atvažiavo laiku, tačiau tuomet įvyko sunkiai suvokiamas dalykas – autobuso vairuotojas durų, šalia kurių laukė šeima, neatidarė. O pajudėjus link kitų durų – autobusas paprasčiausiai nuvažiavo.
Viešasis transportas
Viešasis transportas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Per lietų su vaiku vežimėlyje

Į tokią situaciją penktadienio vakarą, apie 19 val., patekęs vilnietis Marius pasakojo buvęs labai nemaloniai nustebintas, kai prie jų su žmona sustojęs autobusas paprasčiausiai neatidarė durų.

„Stovėjome su vaiku vežimėlyje, lijo kaip iš kibiro, todėl pajudėjome link kitų durų, pro kurias kaip tik lipo močiutė. Tačiau vos jai įlipus vairuotojas uždarė duris ir nuvažiavo! Likome apstulbę“, – tą patį vakarą 15min pasakojo Marius.

Vyras nusprendė pranešti bendrovei „Vilniaus viešasis transportas“ apie nemalonią situaciją, tačiau ir čia teigė sulaukęs tik dar vieno akibrokšto: „Man buvo pasakyta – gal vairuotojas vėlavo važiuoti pagal grafiką, todėl labai skubėjo.“

Anot Mariaus, situacija nebūtų jo taip sukrėtusi, jeigu jis ten lauktų vienas gražiu oru. Tačiau lauke buvo šlapia, vėsu, o kartu su žmona jie dar vežėsi kūdikį.

Nepastebėjo?

Bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ komunikacijos vadovė Rasa Norkienė pateikė trumpą komentarą dėl tokios situacijos. Jos teigimu, tikslių aplinkybių, deja, išsiaiškinti nepavyks.

Žygimanto Gedvilo/15min nuotr./Vilniaus viešasis transportas
Žygimanto Gedvilo/15min nuotr./Vilniaus viešasis transportas

„Nustatėme vairuotoją, kuris penktadienio vakarą nurodytu laiku vairavo 7 maršruto autobusą, ir kreipėmės dėl situacijos paaiškinimo. Jo teigimu, keleivių su vaiku vežimėlyje jis tiesiog nepamatė. Eismo stebėjimo programoje autobuso sustojimas stotelėje užfiksuotas, tačiau pats autobusas neturi vaizdo kameros, tad objektyviai įvertinti nekultūringo vairuotojo elgesio nėra galimybės“, – teigiama komentare.

Anot bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ atstovų, per pastarąjį pusmetį įmonėje skiriamas ypatingas dėmesys vairuotojų mokymams, tačiau panašūs atsitikimai rodo, kad rezultatai dar nėra tokie, kokių norėtųsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius