-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojas pirko padangas ir laimėjo „Renault Clio GT“

Paprastai pakeitę ar įsigiję naują automobilį, padangų vairuotojai jam ieško vėliau. Tačiau vilniečiui Ryčiui Janušaičiui šis procesas apsisuko aukštyn kojomis – įsigijęs naujų žieminių padangų komplektą, jis tapo visiškai naujo automobilio savininku. R. Janušaičiui šių metų pradžioje buvo įteikti dar dažais kvepiančio sportiško „Renault Clio GT“ rakteliai.
Loterijos nugalėtojo „Renault Clio GT“
Loterijos nugalėtojo „Renault Clio GT“

Šis automobilis buvo pagrindinis padangų gamintojos „Michelin“ rengto konkurso prizas – kiekvienas asmuo, įsigijęs naujų žieminių padangų komplektą, galėjo išmėginti savo sėkmę žaidime. Tokio pobūdžio konkursas skelbiamas ir šį pavasarį. 

Laimėtojas Rytis teigė, jog apie tai, kad rengiamame konkurse galima laimėti naują automobilį, perskaitė žurnalo straipsnyje, kuriame buvo aprašyta istorija apie praėjusių metų vasarą „Clio GT“ savininke tapusią vilnietę Justiną. Pasak R. Janušaičio, artėjant šaltajam metų sezonui, jis planavo įsigyti naujas žiemines padangas, tad pamatęs, jog toks pat prizas laukia ir žiemą „Michelin“ vykdyto konkurso nugalėtojo, nutarė užpildyti dalyvio anketą, atsakyti į organizatorių pateiktą klausimą bei papasakoti su padangomis susijusią, kelyje jam nutikusią istoriją.

Rytis Janušaitis
Rytis Janušaitis

R. Janušaitis tikina įsidėmėjęs dieną, kurią turėjo būti skelbiami nugalėtojai, ir atėjus numatytam terminui, nusprendė patikrinti rezultatus internete. Atsidarius puslapiui, išvydo pirmoje vietoje esančią savo pavardę. Pasak laimėtojo, jis nepaprastai apsidžiaugė, tačiau su mintimi, jog tapo visiškai naujo automobilio savininku, apsiprato tik pamatęs jį stovintį automobilių pardavimo salone ir gavęs jo raktelius. Iki tol jis su žmona artimiesiems apie laimėjimą nepasakojo – nusprendė padaryti staigmeną. 

Turbininį benzininį 1,2 litro motorą turintis „Renault Clio GT“  pakeis iki tol Ryčio vairuotą automobilį „Seat Toledo“, kurį jis atiduos žmonai. Laimėtą ratuotį Rytis tikino naudosiantis kasdien, važinės juo į darbą, o vasarą su šeima galės leistis ir į ilgesnę atostogų kelionę. 

Nugalėtojo sėkme džiaugėsi bei jo pasveikinti atvyko ir konkurso organizatorių atstovas iš Lenkijos Krzysztofas Sadowskis. Jo teigimu, ši žieminių padangų akcija sulaukė didelio Lietuvos vairuotojų dėmesio. 

Rytis - jau antrasis „Michelin“ padangų komplektą pirkęs ir visiškai naują „Renault Clio GT“ automobilį laimėjęs dalyvis. Praėjusią vasarą naujo „Clio GT“ rakteliai jau buvo įteikti vairuotojai iš Vilniaus. K. Sadowskis taip pat nurodė, jog šį pavasarį rengiamame konkurse naujas padangas įsigiję pirkėjai turės galimybę laimėti dar vertingesnį prizą – nedidelį prabangų visureigį BMW X1. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius