Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojo pažymėjimus jau galima atsiimti ir prie Kauno automobilių turgaus

Siekdama sudaryti geresnes aptarnavimo sąlygas Kauno miesto ir rajono bei aplinkinių rajonų gyventojams, valstybės įmonė „Regitra” vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugas pradėjo teikti ir prie Kauno automobilių turgavietės įsikūrusioje „Regitros” Kauno filialo Dainavos grupėje (Taikos pr. 145, Kaunas).
Vairuotojo pažymėjimas
Vairuotojo pažymėjimas / „Regitra” nuotr.

Šiame padalinyje pradėta teikti daugiau vairuotojams ir transporto priemonių savininkams naudingų paslaugų atsižvelgiant į klientų poreikius. „Regitros” Kauno filialo Dainavos grupėje 2013 m. aptarnauta daugiau kaip 84 tūkst. klientų, daugeliui jų aktualios ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugos.

Dabar šioje grupėje klientai gali ne tik registruoti transporto priemones ir pasinaudoti draudimo tarpininkavimo paslaugomis, bet ir užsisakyti naują vairuotojo pažymėjimą.

Įmonė atkreipia dėmesį, kad 290 tūkst. gyventojų dar yra nepasikeitę senųjų vairuotojo pažymėjimų be galiojimo nuorodos, todėl, artėjant galiojimo terminui (2017 m. vasario 3 d.), gali susidaryti ilgos pareiškėjų eilės. Gyventojai išvengtų bereikalingos gaišaties eilėse, jei nelauktų paskutinių dienų ir jau dabar pasirūpintų naujais dokumentais.

„Regitros” Kauno filialo Dainavos grupėje klientai priimami antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais nuo 8 iki 16.30 val., šeštadieniais – nuo 8 iki 15 val.

Pagrindinis „Regitros” Kauno filialo klientų aptarnavimo padalinys yra įsikūręs Kaune, Raudondvario pl. 234. Čia teikiamos ne tik transporto priemonių registravimo ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo, bet ir vairuotojų egzaminavimo paslaugos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius