Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viadukus kelyje Vilnius-Utena už 20 mln. eurų statys „Panevėžio keliai“

Prieš kelis dešimtmečius nutiesto betoninio kelio Vilnius–Utena ruožą už beveik 20 mln. eurų rekonstruos viena didžiausių Lietuvoje kelių statybos bendrovių „Panevėžio keliai“.
Kelias Vilnius-Utena
Kelias Vilnius-Utena / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvos automobilių kelių direkcija 19,77 mln. eurų (su PVM) vertės sutartį su konkurso laimėtojais „Panevėžio keliais“ pasirašė kovo 7 dieną, darbus bendrovė atliks iki kitų metų birželio.

Bendrovė suprojektuos ir pastatys viadukus ties 16-tu kelio kilometru, kur baigiasi keturių juostų kelias, ir 21-ame kilometre esančioje sankryžoje.

Kiti rangovai – Suomijos statybos grupės YIT bendrovės „YIT Infra“ Lietuvos ir Estijos padaliniai už 19,935 mln. eurų atnaujins to paties 4 kilometrų kelio ruožo dangą. Sutartis su įmonėmis pasirašyta pernai gruodį.

1985 metais pastatyto kelio, kurio danga pagaminta iš cementbetonio, priežiūra nuolat brangsta, nes ji yra sutrūkinėjusi, atsinaujina plyšiai, deformuojasi siūlės.

Anksčiau viešosios ir privačios partnerystės būdu visą kelią sutvarkyti ketinusi direkcija šios idėjos atsisakė ir projektą finansuos iš Kelių priežiūros ir plėtros programos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius