Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas iš 70 pagamintų „Aston Martin DB4“ kabrioletų rastas apleistoje daržinėje

Papasakosime jums trumpą istoriją apie vieną labai unikalų automobilį. Pagamintas šešiasdešimtaisiais, tai buvo itin retas ir brangus automobilis. Deja, jis tiesiog iškrito šeimininkui iš galvos ir dešimtmečius praleido užmirštoje ir apleistoje daržinėje. Tai – vienas iš 70 pagamintų „Aston Martin DB4 Convertible“.
Daržinėje atrastas apleistas „Aston Martin DB4 Convertible“
Daržinėje atrastas apleistas „Aston Martin DB4 Convertible“ / Organizatorių nuotr.

Radę šį automobilį gerieji žmonės pasikapstė istorijos puslapiuose ir nieko doro apie šį automobilį nerado. Jis niekada nebuvo užregistruotas „Aston Martin“ šeimininkų duomenų bazėse, o Didžiosios Britanijos registruose nurodyti vos du šio automobilio šeimininkai. Kartu sudėjus jie sukorė juo apie 100 tūkst. kilometrų. Tikrai nemažai kilometrų tokiam incognito.

Organizatorių nuotr./Daržinėje atrastas apleistas „Aston Martin DB4 Convertible“
Organizatorių nuotr./Daržinėje atrastas apleistas „Aston Martin DB4 Convertible“

Technikos ekspertams atvėrus variklio dangtį paaiškėjo, kad po juo slepiasi ne originalus variklis. Pagal serijos numerį nuspręsta, kad tai „Aston Martin“ gamybos V12 variklis, tačiau pakeistas kažkokiose dirbtuvėse. Seniau jis priklausė DB4 kupė.

Kaip ir dauguma tokių daržinėse rastų automobilių – šis bus parduodamas aukcione. „Bonhams“ aukciono rengėjai tikisi, kad sulig plaktuko dūžiu jo kaina pasieks 600 tūkst. Lt. Tikėkimės naujieji jo šeimininkai nepaliks nuostabaus „DB4 Convertible“ tokios apgailėtinos būklės. Šis automobilis tikrai nusipelnė riedėti keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius