-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienoje Seimo pusėje protesto akcija, kitoje – Sveikatos apsaugos ministerijos BMW ant šaligatvio

Vienoje Seimo rūmų pusėje – politikus nušvilpianti minia, kitoje pusėje – Sveikatos apsaugos ministerijai priklausantis ant šaligatvio stovintis automobilis su vairuotoju. Tokį vaizdą išvydęs internautas nusprendė netylėti ir, nufilmavęs akistatą su BMW vairuotoju, vaizdo įrašą paviešino socialiniame tinkle „Facebook“.
Sveikatos apsaugos ministerijai priklausantis BMW ant šaligatvio prie Seimo
Sveikatos apsaugos ministerijai priklausantis BMW ant šaligatvio prie Seimo / STOP kadras iš filmuotos medžiagos

„Facebook“ vartotojas, pasivadinęs Dmytro Hrytsai, kol prie Seimo rūmų kovo 15-ąją vyko protesto akcija „Mes kaltinam!“, sutraukusi tūkstančius dalyvių, nusprendė apeiti aplink parlamentą. Jo žvilgsnį patraukė 5 serijos BMW, kuris, kaip vėliau išsiaiškino internautas, priklauso Sveikatos apsaugos ministerijai (SAM).

Atvejį nufilmavęs vyras priėjo prie vairuotojo ir paprašė šio patraukti automobilį nuo šaligatvio, nurodė, kad tolėliau yra mokama stovėjimo zona, todėl jis gali palikti BMW ten. Atsakymo nesulaukė, automobilis liko stovėti toliau.

Nusprendęs nepalikti visko savieigai, „Facebook“ tinklo narys kreipėsi į pro šalį ėjusius policijos pareigūnus. Pastarieji sugebėjo įtikinti ministerijos BMW vairuotoją pasitraukti, tad šis automobilį nuvarė į kitą vietą.

„Tuo ir turėjo pasibaigti ši istorija, bet dabar aš piktas, nes grįžęs namo sužinojau, kieno buvo tas automobilis. Kol vakar žmonės sakė „Ne“ politikams, seimūnai eilinį kartą parodė, ką mano apie visus tuos prastuolius“, – pyko internautas.

Nors jo paviešintas vaizdo įrašas sulaukė nemažai reakcijų socialiniame tinkle, Sveikatos apsaugos ministerijos atstovai atsakyti į įvykį nufilmavusio aktyvisto klausimus atsakyti nesiteikė.

15min paprašius pateikti komentarą, ministerija reagavo santūriai.

„Sveikatos apsaugos ministerija atsiprašo už netinkamą ministerijos vairuotojo elgesį. Šioje vietoje tarnybiniam transportui leidžiama tik įvažiuoti ir išlaipinti ar įlaipinti keleivius, tačiau stovėti – ne. Visi SAM vairuotojai įspėti griežtai laikytis Kelių eismo taisyklių ir paisyti žymėjimo, tad tikimės, kad tokie nemalonūs incidentai nepasikartos. SAM dėkoja įrašą išplatinusiam žmogui už pilietiškumą ir neabejingą požiūrį į daromą pažeidimą“, – rašoma redakcijai atsiųstame atsakyme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius