Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus centrą rytinėse spūstyse dusino filmuojama reklama

Vilniaus centre dėl reklamos filmavimo ribojamas eismas, savivaldybė tvirtina apie įvykį informavusi pirmadienį miesto švieslentėse.
„Kalėdų karštinė: Vilnių sukaustė automobilių spūstys“
Automobilių spūstys / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienį ryte, apie 8.45 val. Vilniaus centre, Gedimino prospekto, A.Stulginskio ir A.Jakšto gatvių sankryžoje policijai apribojus eismą susidarė didžiulės spūstys. Vilniaus savivaldybė tik apie 9.45 val. išplatino pranešimą, jog eismas bus ribojamas nuo 9 val. 30 min. iki 14 val. 30 min. filmuojant reklamą. Vairuotojai taip pat įspėjami „kelionių važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga“.

Kaip BNS informavo Vilniaus Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius, apie eismo apribojimus gyventojams iš anksto pranešti policija neprivalo.

Apie eismo apribojimus gyventojams iš anksto pranešti policija neprivalo

„Dėl išankstinio informavimo – tai nėra policijos funkcija. Tai suderinama su miesto savivaldybe, kuri kreipiasi į policiją vykdyti grynai technines paslaugas. Savivaldybė privalėtų pranešti apie ilgiau trunkančius eismo apribojimus“, – sakė jis.

Vilniaus savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vadovė Irma Juškėnaitė, paklausta, kodėl pranešimo apie eismo ribojimą savivaldybė neišplatino išvakarėse, patikino, kad tokia informacija pirmadienį buvo skelbiama miesto švieslentėse. Jų iš viso yra 11, tačiau nė vienos – Vilniaus senamiesčio dalyje, kur eismas ir buvo ribojamas.

„Nuo vakar informacija apie eismo ribojimą buvo visose miesto švieslentėse, kurios yra didžiausiose miesto gatvėse ir pagrindinių gatvių sankryžose. Šiandien ryte taip pat išplatintas ir pranešimas žiniasklaidai“, – BNS sakė I.Juškėnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius