Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus gatvėse dedasi „nesąmonės“: „Audi“ visureigis spūstis apvažiavo šaligatviu

„Tai yra nesąmonė“, – nusivylęs pasakė žinomas fotografas, projekto „We love Lithuania“ įkūrėjas Simonas Rudaminas, nufilmavęs šį epizodą Vilniuje. Jis tikrai netiktų į nuotraukų albumą, reprezentuojantį Lietuvos grožį.

Temą siūlykite gazas@15min.lt

Paklaustas, ką turėjo omeny, tardamas šią frazę, Simonas sakė, kad kalbėjo apie du dalykus.

„Pirmas, tai yra Vilniaus savivaldybės veiksmai. Naujamiestis perkastas jau pusę metų, neįmanoma sklandžiai judėti. Antras dalykas – AUDI vairuotojo reakcija į spūstį. Jis apvažiavo ją per šaligatvį kaip kokiais gūdžiais 90-aisias metais. Kraupu žiūrėti. Manau, kad šaligatviu ėjusi moteris su mažais vaikais ir kiti eismo dalyviai nelabai suprato, kas vyksta – tokių nesąmonių šiais laikais jau sunku pamatyti“, – sakė Simonas Rudaminas.

VIDEO: Įžūlus „Audi“ visureigio vairuotojas Vilniuje spūstį apvažiavo šaligatviu

Savo socialinėje FB paskyroje fotografas pažymėjo ir Vilniaus savivaldybę, norėdamas atkreipti dėmesį į beviltišką situaciją Naujamiestyje.

Šis akis draskantis epizodas nufilmuotas trečiadienio rytą 8.30 val. Algirdo gatvėje, tarp „Forto“ ir J.Basanavičiaus g. Aplenkęs dalį spūsties, visureigis „Audi“ vėl grįžo į gatvę.

Komentuodama šią situaciją, vairavimo instruktorė, daugkartinė Geriausia Lietuvos vairuotoja Solveiga Dambrauskaitė-Bakutienė neslėpė labai nustebusi, kad tokie dalykai gali vykti šiais laikais.

„Šaligatviu apvažiavo spūstį? To dar nemačiau. Bet… žmogus gal tą mėlyną rodyklę pamatė ir galvojo kad reik jam ten važiuoti…“, – neprarado humoro jausmo instruktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius