Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 03 /11:00

Vilniuje – spūstys, o Geležinio Vilko gatvėje keturių eismo juostų rugsėjo 3-iosios rytą nebuvo

Vairuotojų nervinių ląstelių kiekį mažinantis viadukas Vilniaus Geležinio Vilko gatvėje nuo rugsėjo turėjo tapti mažesniu galvos skausmu. Vilniaus savivaldybės atstovai rugpjūčio pradžioje teigė, kad nuo rugsėjo eismas bus leidžiamas keturiomis šioje gatvėje esančiomis juostomis, tačiau rugsėjo 3-iosios 8 valandą ryto eismas čia dar vyko trimis eilėmis.
Spūstis Geležinio vilko gatvėje
Spūstis Geležinio Vilko gatvėje / Pauliaus Sviklo / 15min nuotr.

Važiuojantieji nuo centro į Kauno pusę problemų nepatyrė – čia gatvė nuo susiaurėjimo už tunelio jau nuo rugpjūčio pabaigos turi dvi eismo juostas į vieną pusę. O priešingoje pusėje nuo pat ankstyvo ryto formuojasi spūstys.

Vadinamojoje „butelio kaklelio“ vietoje važiuojant link centro, susijungime su V.Pietario gatve, Geležinio Vilko gatvėje vis dar viena eismo juosta. Tiesa, nuo pat Giraitės žiedinės sankryžos čia eina dvi eismo juostos viena puse, o susiaurėjimas iki vienos – tik ties M.K.Čiurlionio tiltu ir tetrunka gal 20 metrų. To užtenka, kad kelionė nuo minėtos žiedinės sankryžos iki tunelio truktų keliolika minučių.

Rugsėjo pradžia sostinės vairuotojų buvo laukiama su nerimu. Šį mėnesį gatves užplūsta iš kitų miestų atvykę studentai, tėvai pradeda kasdien vežioti vaikus į mokyklas. Vis tik pirmadienį, rugsėjo 2-ąją, spūsčių nebuvo – dalis valstybinių įstaigų darbuotojų tądien turėjo nepilną darbo dieną, o visose mokymo įstaigose Rugsėjo 1-osios šventė buvo perkelta į pirmą darbo dieną – rugsėjo 2-ąją.

Rugsėjo 3 dieną situacija mieste apsivertė aukštyn kojomis – gerokai padaugėjus automobilių, spūstys paralyžiavo eismą link centro Geležinio Vilko, T.Narbuto, Kalvarijų gatvėmis.

Papiltyta 11 val.: Vilniaus savivaldybė informavo, kad eismas Geležinio vilko gatve vyksta keturiomis eismo juostomis. Susiaurėjimas iki trijų juostų buvo tik laikinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius