-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijoje vogtas „Lamborghini“ tapo automobilių šventės Vilniuje puošmena

Gruodžio 9 dieną PC „Ozas“ automobilių aikštelėje vykusioje automobilininkų portalo autobilis.lt laidoje „Ar pasirašysi?“ buvo pristatyti šeši išskirtiniai automobiliai. Tarp jų – „Lamborghini Gallardo“.
„Lamborghini 140 Gallardo“
„Lamborghini Gallardo“

Jau po laidos filmavimo, gruodžio 14 dieną automobilio savininkui, norėjusiam užregistruoti automobilį Lietuvoje, labai nepasisekė. Paaiškėjo, kad „Lamborhghini Gallardo“ nuo lapkričio 22 dienos yra ieškomas Vokietijoje.

Laidoje „Ar pasirašysi?“ dalyvavo ir skirtingus automobilius aptarė Indrė Stonkuvienė ir Mantas Stonkus, Igoris Šiškinas.

Laidoje „Ar pasirašysi?“ dalyvavo ir skirtingus automobilius aptarė Indrė Stonkuvienė ir Mantas Stonkus, Igoris Šiškinas.

Įspūdingu „Lamborhghini Gallardo“, kaip ir kai kuriais kitais pristatytais automobiliais, publika galėjo ne tik grožėtis – keli laimingieji automobilio savininko buvo net pavežioti.

Automobilis buvo svarbi renginio atrakcija ir pramoga. Apie tai, kad jo yra ieškoma, tiek renginio organizatorius ir vedėjas Tomas Jankauskas, tiek pats automobilio savininkas net nenutuokė.

Tikslesnė situacija šiuo metu yra aiškinamasi. Susirinkę į laidos filmavimą dabar gali tik džiaugtis, galėję gyvai apžiūrėti ir įvertinti šį geidžiamą automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius