Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokiški automobiliai – prabangos ženklas

Žmogaus gerą finansinę padėtį apibūdina brangūs batai, stilingas laikrodis ir automobilis. Tarp turtingų žmonių vokiški automobiliai išlieka populiariausi.
„Maybach“
„Maybach“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Porsche

Vienas Vokietijos finansinis savaitraštis sudarė prabangių daiktų, kuriuos privalo turėti kiekvienas turtuolis, reitingą. Į sąrašą pateko tokie prekiniai ženklai, kurie sukelia daugiausia pavydo, kainuoja brangiausiai ir turi gerą išliekamąją vertę. Be to, buvo atsižvelgiama į tai, kad gaminant prabangius daiktus būtų įdedama kuo daugiau rankų darbo.

Pagal šiuos kriterijus reitingo pirmosiose vietose atsidūrė tokie vokiški automobilių gamintojai kaip „Maybach“, „Porsche“ ir „Wiesmann“. Paskelbus šiuos rezultatus, „Wiesmann“ direktorius atskleidė, kad šiuo metu prabangių sportinių automobilių gamintojas išgyvena finansiškai sunkų laikotarpį.

„Maybach“ kompanija šiuo metu yra netoli bankroto ribos ir jau paskelbta apie tai, kad ši automobilių markė po poros metų vėl nugrims užmarštin.

Vienintelis stabilus gamintojas iš šio sąrašo yra „Porsche“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius