Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen Bugster“ – greitaeigis vabalas

Ne kartą esame girdėję nuomonę, kad „Porsche“ automobiliai yra tik legendinio „VW Beetle“ interpretacija. Antai jo variklis ten pat, konstrukcija tokia pati. Mes turime tik vieną kontraargumentą – jei tai tik vabalas, kodėl jis trasos ratą įveikia keturis kartus greičiau?
„Volkswagen Bugster“
„Volkswagen Bugster“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Volkswagen Porsche

Deja, šis argumentas čia visiškai ne vietoje. Kalbėsime apie Siegfriedo Rudolfo paruoštą vabalą. Ir tikrai – tai vabalas su „Porsche Boxster“ komponentais. Pavadintas jis „Bugster“.

Po 1973 metų vabalo kostiumu slepiasi „Porsche Boxster“ komponentai, tarp jų ir jo 2,7 litro opozicinis variklis, sumontuotas prieš galinius ratus, automobilio centre. Darbus atlikęs mechanikas džiaugėsi, kad komponentai nesunkiai tilpo vabalo kėbule.

Šešių cilindrų dinamiškas variklis pasiekia 270 AG. Daugiau nei reikia paversti šią mašiną greita. Dėka „Porsche“ pakabos, jis greitas ne tik tiesiai – posūkiai jam suteikia džiaugsmą, ne vargą.

Beje, pakaboje atlikti šiokie tokie pakeitimai ir sumontuoti reguliuojamo aukščio amortizatoriai. Kad būtų paprasta sureguliuoti tarpą tarp posparnių ir nuostabių 18 colių ratlankių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius