Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos iššūkiai apleistoje Kauno gatvėje: stringa net visureigiai

Važiuojančių Kauno Kalvarijos gatve magistralinio kelio link laukia išbandymas – duobėta ir slidi atkarpa. Savo kelionę vaizdo įraše užfiksavęs vyras juokavo, kad tai panašiau į tankų poligoną, o ne į miesto teritoriją. Savivaldybės atstovas teigė, kad gatvė bus rekonstruota, tačiau šiuo metu ragino rinktis kitą maršrutą.
Eismo sąlygos Kauno Kalvarijos gatvėje
Eismo sąlygos Kauno Kalvarijos gatvėje / 15min skaitytojo nuotr.

Su 15min vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kokį kelią kasdien tenka įveikti, pasidalijęs kaunietis atviravo, kad link magistralės vedanti atkarpa sunkiai įveikiama net visureigiu.

VIDEO: Eismo sąlygos Kauno Kalvarijos gatvėje

„Blogiausia situacija gatvės gale. Ten pravažiuoti kokiu BMW ar golfu – iššūkis. Anksčiau bent kartą per pusmetį ar tris mėnesius pravažiuodavo greideris, o dabar visai apleista. Aš su džipu vos pravažiuoju“, – pasakojo jis.

Pašnekovas pastebėjo, kad važiuojančių šiuo keliu netrūksta, be to, kursuoja mokyklinis autobusas. Jo teigimu, vasarą situacija ne ką geresnė – miesto gatvė nesiskiria nuo duobėto žvyrkelio kaime.

VIDEO: Nevaloma Kauno Kalvarijos gatvė

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis patvirtino, kad valoma ir barstoma tik asfaltuota Kalvarijos gatvės dalis. Pasak jo, dėl oro sąlygų šiuo metu žvyrkelio negalima lyginti.

„Lygiagrečiai Kalvarijos gatvėje atliekami lietaus nuotekų sistemos įrengimo darbai. Šie darbai tik pradžia, po jų bus pradėta gatvės rekonstrukcija: įrengti šaligatviai, apšvietimas, paklotas naujas asfaltas. Atsiprašome vairuotojų už laikinus nepatogumus ir prašome rinktis alternatyvius maršrutus. Visus rekonstrukcijos darbus planuojame užbaigti iki metų pabaigos“, – 15min teigė A.Pakalniškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius