„Zoombook“ komandos iššūkis Justei Starinskaitei: ar sunku dainuoti lenktynių trasoje skriejant 200 km/h greičiu?

Sekmadienį, liepos 7 d., „Zoombook“ komanda metė iššūkį pramogų pasaulio atstovams ir pakvietė juos išbandyti Kačerginės „Nemuno žiedą“ kartu su lenktynininku Tauru Tunyla ir jo bolidu „Mazda Miata MX-5“. Pirmoji padainuoti vežama dideliu greičiu ryžosi „Saulės kliošo“ vokalistė Justė Starinskaitė.
 Justės Starinskaitės emocijos pralėkus trasa sportiniu automobiliu
Justės Starinskaitės emocijos pralėkus trasa sportiniu automobiliu / (Zoombook archyvo nuotr.)

Kartu su Juste atvykęs grupės narys Laurynas Šarkinas teigė, kad dainininkė greičio nebijo. Justė drąsiai sėdo į lenktyninį automobilį. Pirmąjį ratą „Zoombook“ lenktynininkas suko lėtai ir supažindino vokalistę su trasa. Kitus du važiavo sportiškai, maksimalus pasiektas greitis – apie 200 km/h.  „Tauras pagerino mano greičio rekordą. Dainuoti buvo neįmanoma!“ – išlipusi iš automobilio Justė neslėpė teigiamų emocijų.

„Su „Zoombook“ mane sieja dar vienas svarbus gyvenimo užsiėmimas – fotografija, todėl mintis įamžinti žmonių emocijas išlipus iš ką tik trasoje dideliu greičiu lėkusio sportinio automobilio gimė natūraliai. Rasti žmonių, ypač merginų, kurios išdrįstų važiuoti dar ir su automobilyje įmontuota kamera nebuvo lengva, tačiau Justės ilgai įkalbinėti nereikėjo, ji labai drąsi, greitis jai tinka“, – pasakoja Tauras.

Tauras Tunyla automobilių sporto pasaulyje yra žinomas kaip foto- ir videokūrėjas. Jaunas ir perspektyvus lenktynininkas buvo pasirinktas fotoknygų kūrimo sistemos Zoombook.Lt veidu šių metų lenktynių „AutopliusFastLap“ sezone.

Kaip Justei sekėsi dainuoti skriejant „Nemuno žiedu“, galite pamatyti šiame vaizdo siužete:

VIDEO: „Zoombook“ komandos iššūkis Justėi Starinskaitei

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius