Benedikto Čirbos komandoje – dviprasmiškos nuotaikos: BMW 820 AG variklis rodo kaprizus

Lietuvos šonaslydžio čempiono Benedikto Čirbos stovykloje – dviprasmiškos nuotaikos. Šį savaitgalį vykusios treniruotės Rygos Bikerniekų trasoje nepraėjo taip sklandžiai kaip tikėtasi – kaprizus pradėjo rodyti 820 AG variklis, rašoma pranešime.
Benediktas Čirba
Benediktas Čirba / Komandos nuotr.
Temos: 2 Driftas Autosportas

„Į Rygą atvažiavome ruoštis antram Lietuvos ir pirmam Europos šonaslydžio čempionato etapui, - pasakoja Benediktas. - Jau pirmųjų važiavimų metu pajaučiau, kad naujai surinktas variklis nedirba pilnu pajėgumu, o trasoje problemos išsiaiškinti nepavyko. Visa laimė, jog problema atsirado ne varžybų metu, o treniruotėse ir mes turime keletą dienų šiai mistinei problemai išspręsti. Tikimės, kad iškilusias problemas pavyks susitvarkyti ir šį savaitgalį mes atvyksime į Kačerginę, kurioje vyks antrasis Lietuvos šonaslydžio čempionato etapas“.

Tačiau ne viskas yra taip blogai. Komanda paskelbė, jog partnerių gretas papildė „Birštono mineraliniai vandenys“, „Tūta“ bei variklinės alyvos gamintoja „Liqui Moly“.

„Labai džiaugiamės, jog prie mūsų komandos prisijungė net trys nauji partneriai, - pasidžiaugė Lietuvos šonaslydžio čempionas B.Čirba. -- „Mineralinis vanduo „Vytautas“ visada padėdavo atgauti jėgas mūsų komandos nariams, o šiemet mums pavyko sutarti ir dėl platesnio bendradarbiavimo. Pirmieji kontaktai su sportinės aprangos gamintoja „Tūta“ užsimezgė dar pernai „FIA motorsport games“ varžybose Romoje, mums patiko kauniečių gaminama produkcija, jiems - mūsų pasiekimai varžybų trasose“.

Tuo tarpu Vokietijos tepalų bei alyvos gamintojo „Liqui Moly“ pavadinimas yra gerai žinomas Lietuvos šonaslydžio mėgėjams – kompanija jau ne pirmus metus remia automobilių sporto renginius mūsų šalyje.

„Jau šį savaitgalį Kačerginės Nemuno žiede vyks „Liqui Moly UpHill Drift“, antrasis Lietuvos šonaslydžio čempionato etapas – šiose varžybose pavyko nugalėti pernai, tad tikimės, kad išsisprendę technines problemas atvyksime į trasą ir bandysime vėl užlipti ant aukščiausio pakylos laiptelio“, - savo planus dėstė Benediktas Čirba.

Lietuvos šonaslydžio čempionato tvarkaraštis:

Liepos 16-17 d., Palanga, Lietuva,
Rugpjūčio 7-9 d., Kačerginė, Lietuva,
Rugpjūčio 28-29 d., Ryga, Latvija,
Spalio 3 d., Ryga, Latvija.

Europos šonaslydžio čempionato tvarkaraštis:

Rugpjūčio 14-15 d. , Ryga, Latvija,
Rugsėjo 5-6, Greinbach, Austrija,
Rugsėjo 19-20, Mondelllo parkas, Airija,
Spalio 3-4, Teeside, Jungtinė Karalystė,
Spalio 30-31, Poznanė, Lenkija.

Baltijos šalių šonaslydžio čempionato tvarkaraštis:

Liepos 10-11 d., Kehala, Estija,
Liepos 16-17 d., Palanga, Lietuva,
Rugpjūčio 28-29 d., Ryga, Latvija,
Rugsėjo 19 d., Kehala, Estija,
Spalio 3,d. Ryga, Latvija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius