Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„CFMOTO Racing Team“ komanda keičia pavadinimą ir žengia į kitą varžybų lygį

Kiek daugiau nei prieš mėnesį „CFMOTO Racing Team“ iš Tunise vykusio ralio parsivežė pirmąją ir antrąją keturračių įskaitos vietas, o prieš artėjančias lenktynes Andalūzijoje keturratininkų komanda praneša dar vieną naujieną – nuo šiol komanda vadinsis „CFMOTO Thunder Racing Team“. Naujas pavadinimas, pasak komandos narių, turėjo atsirasti dėl geresnio atpažinamumo tiek socialiniuose tinkluose, tiek kitur, rašoma pranešime.
CFMOTO komanda
CFMOTO komanda / Komandos nuotr.

Šią komandą sudaro keturratininkai Antanas Kanopkinas bei Adomas Gančierius, kurie jau spėjo parodyti puikius rezultatus tarptautinėse lenktynėse ir išsikėlė itin ambicingus tikslus šiam sezonui.

Žada dar „sudrebinti“

Sportininkas kalbėjo, kad pakeisti komandos pavadinimą reikėjo dėl labai paprastų priežasčių. Mat gerbėjai ieškodami komandos socialiniuose tinkluose ar internete dažnai tiesiog pasimeta. Todėl buvo nuspręsta atskirti ją nauju pavadinimu ir įnešti aiškumo.

Vyras taip pat sakė, jog naujas komandos pavadinimas pasirinktas neatsitiktinai: „Thunder, arba griaustinis, sufleruoja apie tai, kad jau spėjome sudrebinti rezultatų lenteles ne vienose varžybose, o priešakyje jų laukia dar daugiau. Žengiame į FIM, tarptautinės motociklų federacijos, lygio varžybas ir esame nusiteikę važiuoti dėl rezultatų ir siekti sezono pradžioje sau išsikeltų ambicingų tikslų.“

Nors praėjusiais metais komandai puikiai sekėsi finišuoti aukštose pozicijose įvairiose lenktynėse, šiemet sportininkai sau išsikėlė dar ambicingesnius tikslus – lenktynininkai sako, kad jų tikslas yra per 2022 sezoną turėti daugiau nei 30 lenktyninių dienų aukščiausio lygio varžybose. Kol kas šis tikslas nuosekliai įgyvendinamas – Tunise vykusiame „Fenix“ ralyje sportininkai jau turėjo septynias sudėtingas lenktynių dienas, kurias vainikavo nugalėtojų podiumas.

Prieš šį ralį komandos nariai kalbėjo, kad tai bus geras indikatorius, parodysiantis jų pasiruošimo lygi bei technikos patikimumą. Pavykus pasiekti gerų rezultatų artimiausias įrašas sportininkų kalendoriuje – Andalūzijos ralis, kuris vyks birželio mėnesį. Tai vienas iš pasaulio rally-raid čempionato etapų.

Po jo lauks startas „Rallye Breslau“ Lenkijoje, o rugpjūčio pabaigoje sportininkai palydės vasarą dalyvaudami „Dinaric Rally“ varžybose Dinarų kalnyne. Sportinį sezoną vainikuos „Balcan Offroad Rallye“ lenktynės, vyksiančios Rumunijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius