Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Yamaha“ gerbėjams Lietuvoje išskirtinė galimybė išbandyti visus MT serijos motociklus

Prieš dvejus metus didelio motociklininkų susidomėjimo sulaukęs „Yamaha MT Tour“ grįžta į Lietuvą. Gegužės 14 ir 15 dienomis „Yamatecha“ salone Vilniuje bus galima išbandyti visus MT serijos motociklus – nuo lengviausio 125 kub.cm. iki galingiausios MT10 SP versijos.
„Yamaha“ gerbėjams Lietuvoje išskirtinė galimybė išbandyti visus MT serijos motociklus
„Yamaha“ gerbėjams Lietuvoje išskirtinė galimybė išbandyti visus MT serijos motociklus / Gamintojo nuotr.

„Yamaha“ motociklų ambasadorius Lietuvoje Mantas Rimeikis sako, kad prieš dvejus metus vykęs „Yamaha MT Tour“ sulaukė itin daug gerų atsiliepimų tiek iš vietinės motociklininkų bendruomenės, tiek ir iš pačių gamintojų atsotovų. „Yamaha“ atstovai džiaugėsi, kad vos vieną dieną Lietuvoje užtrukęs sunkvežimis, su visais MT serijos motociklais, sulaukė didžiausio susidomėjimo iš visų Baltijos šalių. „Tai tik dar kartą įrodo, kad japoniška kokybė ir patikimumas lietuviams labai svarbūs ir jie nėra abejingi šiai motociklų markei“, – pasakojo M. Rimeikis.

Gamintojo nuotr./„Yamaha“ gerbėjams Lietuvoje išskirtinė galimybė išbandyti visus MT serijos motociklus
Gamintojo nuotr./„Yamaha“ gerbėjams Lietuvoje išskirtinė galimybė išbandyti visus MT serijos motociklus

Pasak jo, dėl sėkmės prieš dvejus metus, šįkart sunkvežimis su 22 skirtingų komplektacijų motociklais Vilnių pasirinko pirmu sustojimo tašku ir tik vėliau keliaus į kaimyninę Latviją, Estiją ir galiausiai į Suomiją. „2019 – aisiais, kai „MT Tour“ sunkvežimis Lietuvos sostinėje tebuvo vieną dieną, MT serijos motociklus išbandė keli šimtai motociklininkų. Matydami tokį susidomėjimą stengėmės, kad galimybė išbandyti motociklus būtų sudaryta kuo didesniam motociklų gerbėjų ratui ir mums pavyko! Šiemet „Yamaha MT Tour“ sunkvežimis į Lietuvą atveža net 22 MT serijos motociklus ir Vilniuje išbus dvi dienas – penktadienį ir šeštadienį“, – pasakojo vienintelio oficialaus „Yamaha“ atstovo – įmonės „Yamatecha“ vadovas.

Kartu jis apgailestauja, kad dėl galiojančių karantino suvaržymų teko atsisakyti sumanymo surengti „Yamaha“ gerbėjų šventę, kuomet išbandę motociklus, bendraminčių būryje būtų galėję pasidalinti įspūdžiais, kuo patiko vienas ar kitas MT serijos modelis. „Savo salone negalime klientams vienu metu pasiūlyti visos gamos motociklų modelių, tad galimybės išbandyti sau patinkantį modelį gegužės 14 – 15 dienomis bus labai plačios.

Galiu atskleisti, kad paties populiariausio MT-07 modelio bus net 7 vienetai, iš kurių trys su sumažinta galia iki 35 kW. Tad net ir mažiau patyrę motociklininkai galės išbandyti populiariausius MT-07 modelius. Vilniuje bus ir 8 MT-09 mootociklai, žinoma ir MT serijos pasididžiavimas MT-10 ir MT-10SP. Kelis tokius motociklus turi ir Lietuvos kelių policijos tarnyba, tad kiekvienas galės įvertinti, ką gali šie motociklai“, – pasakojo M. Rimeikis. Visiems užsisakysiantiems motociklus „MT Tour“ metu žadamos ir dovanos.

Į „Yamatechos“ saloną Vilniuje atvyksiantys ir išbandyti motociklus norėsiantys asmenys, turės dėvėti specialią motociklininko aprangą, motociklų salono personalui pateikti galiojantį vairuotojo pažymėjimą, įrodantį, kad asmuo gali vairuoti atitinkamos kategorijos motociklą ir, žinoma, laikytis Specialiųjų operacijų vadovo įsakymu patvirtintų reikalavimų, susijusių su šalyje galiojančiu karantinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius