Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 12 /15:23

Dėl blogų eismo sąlygų buvo uždaryta ir dalis Vilniaus Kirtimų gatvės

Dėl blogų eismo sąlygų pirmadienį popiet uždaromas eismas Vilniaus Kirtimų gatvės atkarpoje.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, eismas atkarpoje tarp Lentvario gatvės ir Vaidotų gyvenvietės uždaromas dėl blogų oro sąlygų ir susidariusių vilkikų spūsčių.

Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Eismo situacija Vilniuje, Kirtimų g.
Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Eismo situacija Vilniuje, Kirtimų g.

Vilniaus apskrities policija pataria vairuotojams kol kas rinktis kitus kelionių maršrutus. 15min fotoreporteris Žygimantas Gedvila iš įvykio vietos informavo, kad po 15 val. situacija šiame ruože išliko sudėtinga, tačiau ne beviltiška. „Yra susidariusi didžiulė sunkvežimių, vilkikų eilė, tačiau jie nestovi, o labai iš lėto juda“, – informuoja fotografas.

Savo ruožtu Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pirmadienį apie vidurdienį socialiniame tinkle „Facebook“ informavo, kad dėl blogų oro sąlygų Lenkijos Respublikos pasienyje yra uždarytas eismas A5 kelyje.

„Dėl to eismas A5 kelyje, važiuojant iš Lietuvos į Lenkijos Respublikos pusę, taip pat uždarytas, formuojasi spūstys. Šiuo metu sunkiasvorių ir lengvųjų automobilių eilė siekia Kalvarijos sav., Kalvarijos miesto ribas.
Vairuotojams, vykstantiems „Via Balticos“ keliu, prašome pasirinkti kitą kelią.

Dėl gausaus snygio eismo sąlygos visuose keliuose yra labai sudėtingos, tad visų eismo dalyvių prašome būti ypač atsargiems, jeigu įmanoma, atsisakyti nebūtinų kelionių, kad nenutiktų skaudžių nelaimių“, – feisbuke skelbia Marijampolės VPK atstovai.

Eismo sąlygos Vilniuje ir daugelyje visos Lietuvos vietų išlieka sudėtingos nuo sekmadienio. Kelininkai prašo visų eismo dalyvių kantrybės, motyvuodami, kad su milžinišku kritulių kiekiu susitvarkyti operatyviai tiesiog nėra įmanoma.

Kaip rašė 15min, vien Vilniaus apskrityje pirmadienio rytą fiksuota mažiausiai 14 eismo incidentų. Tiesa, žmonės jų metu sužeisti nebuvo.

Popietę, anot vairuotojų pagalbinės programėlės „Waze“, situacija išlieka sudėtinga daugelyje miesto vietų.

Bus papildyta

Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Eismo situacija Vilniuje
Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Eismo situacija Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius