Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvių lenktynės baigėsi skaudžiai: vienas „Ferrari“ sudegė iki ratlankių, kitas jau neatsipoliruos

Italijoje dviejų superautomobilių „Ferrari“ nelegalios gatvių lenktynės baigėsi dideliais nuostoliais ir galvos skausmais jų šeimininkams. Abu dideliu greičiu lėkę automobiliai netilpo į posūkį ir įlėkė į privataus kiemo tvorą. Jei ne ji, automobiliai būtų nėrę į baseiną. Žemiau rasite vaizdo įrašą.
Dviejų Ferrari avarija Italijoje
Dviejų Ferrari avarija Italijoje

Daugiau naujienų apie automobilius – rubrikoje Gazas.lt

Italų leidinio „Automoto“ duomenimis, abu pavojingame pasivažinėjime dalyvavę automobiliai yra (tiksliau – buvo) tikra benzingalvių svajonė.

Raudonasis „Ferrari“ – 296 GTB hibridas, o mėlynasis – V12 varikliu varomas „F12 Berlinetta“ kupė. Prieš avariją abiejų superautomobilių vairuotojai surengė lenktynes ​​Osimo (Italija) miesto šiaurės rytuose.

Akivaizdu, kad vairuotojams trūko patirties ir suvokimo, ką daro. Nes, panašu, jie neturėjo jokių šansų tinkamai pasukti į posūkį ir nulėkė tiesiai. Abiems automobiliams įvažiavus į lemtingą posūkį, greitis buvo per didelis, jie užvažiavo ant nedidelio pylimo, trenkėsi į jį, pašoko į orą ir skrido iki tvoros. Šią akimirką užfiksavo apsaugos kameros.

Vaizdo įraše taip pat matyti, kaip mėlynas „Ferrari“ apsipila dūmais, o vėliau ir užsiliepsnoja. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai automobilį užgesino, tačiau jis visiškai sudegė.

VIDEO: La curva e poi il volo: due Ferrari distrutte ad Osimo

Anot Italijos žiniasklaidos, „Ferrari“ vairuotojai buvo maždaug 55 metų amžiaus. Paaiškėjo, kad vienas iš jų – Nyderlandų pilietis, o antrasis – Belgijos. Vienas iš vairuotojų dėl lengvų sužalojimų buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau vėliau išleistas.

Šiuo metu nėra žinoma, ar superautomobiliai priklausė patiems kelių gaideliams, ar buvo nuomoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius