Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kad egzaminas „Regitroje“ netaptų neįveikiamu iššūkiu: spręskite KET testus lengvai ir efektyviai

Artėjant pavasariui kasmet vis daugiau būsimų vairuotojų ima varstyti vairavimo mokyklų duris. Teorinės paskaitos, pirmieji bandymai sėsti prie vairo – norint savarankiškai išriedėti į gatves tenka nemažai paplušėti. Tačiau pamokos duoda vaisių tik tuomet, kai jų nepraleidžiama, o dar geriau – kai pats mokymasis vyksta įdomiai ir efektyviai.
„Saugus senjoras“ senjorai parodė vairavimo įgūdžius slidžioje trasoje
Vairavimas (asociatyvinė nuotr.) / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Vairavimo teorijos egzaminas – pirmas ir labai svarbus žingsnis mokantis Kelių eismo taisyklių (KET). Kad išmokti taisykles būtų lengviau, suprasti jas – paprasčiau, o atsiminti – lengviau, verta pasitelkti patikrintus būdus mokytis efektyviai.

Vienas tokių – „Mano KET“ testai, kuriuos spręsti galima bet kur, tereikia interneto ryšio. Pasirinkę mokymuisi skirtą laiką būsite prijungti prie 2000 praktinių ir teorinių klausimų iš visų kategorijų.

Ruošiatės B kategorijos egzaminui ir jau svajojate apie vasaros keliones automobiliu? O gal mėgstate pašėlusius nuotykius ir ketinate prisijungti prie baikerių bendruomenės? Net jei jūsų tikslas – ramiai vairuoti sunkvežimį, – jūs teisingame kelyje.

„Mano KET“ svetainė skirta būsimiems vairuotojams, kurie nori pasiruošti valstybiniams A, B, C ir D kategorijos teorijos egzaminams VĮ „Regitra“.

Sprendžiant parinktus KET testus ir KET bilietus nesunkiai ne tik įtvirtinsite, bet ir atnaujinsite jau pamirštas teorines žinias – čia pateikti testai padės lengviau prisiminti kadaise išmoktas taisykles ir tiems, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių prarado vairuotojo pažymėjimą ir teorijos egzaminą turi išlaikyti iš naujo.

Svetainėje testai yra kas savaitę atnaujinami ir papildomi pagal naujausius KET reikalavimus, paskutiniai testai čia atnaujinti kovo 25-ąją, todėl neteks praleisti jokių svarbiausių pasikeitimų, o mokysitės tik pagal naujausias taisykles.

Egzaminus „Regitroje“ nesunkiai išlaikys ir kalbantys rusiškai ar angliškai – sistema pritaikyta taip, kad testus būtų galima spręsti ir šiomis kalbomis.

Pasitikrinkite savo Kelių eismo taisyklių žinias. Naujausi KET testai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius