Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kamikadzės su „Honda“ lenkimas: jo gyvybę išgelbėjo kiti

„Facebook“ grupės „Pagalba vairuotojams Šiauliuose“ nariai aktyviai dalijasi vaizdo įrašu, užfiksuotu kovo mėnesį. Jame aiškiai matosi pavojingas „Honda“ vairuotojo manevras. Susidaro įspūdis, kad jo tikslas – bet kokia kaina aplenkti kuo daugiau vairuotojų. Šis epizodas perduotas policijai.
Pavojingas „Honda Civic“ lenkimas
Pavojingas „Honda Civic“ lenkimas / Pagalba vairuotojams Šiauliuose stopkadras

Temą siūlykite gazas@15min.lt

Akivaizdu, kad „Honda Civic“ automobilio greitis yra gerokai didesnis už kitų eismo dalyvių. Taip pat akivaizdu, kad posūkio signalai „neveikia“, tik stabdžių. Ir dar akivaizdžiau, kad, taip pavojingai lenkdamas, „Honda“ vairuotojas galėjo susidurti net su dviem automobiliais. Kaktomušos pavyko išvengti kitiems eismo dalyviams pasitraukus į šalį.

Pavojinga situacija

„O kad pareina, o kad pareina“, – balsu nustebo šio įrašo autorius Kęstutis, pamatęs galinio vaizdo veidrodėlyje atlekiančią hondą. Kadangi komentaruose buvo ir stipresnių žodžių, garsą vaizdo įraše nutildėme. Tačiau bendra išvada, kad „būna nesveikų vairuotojų“, kurie tokius pavojingus manevrus atlieka.

Dar griežčiau „Honda“ vairuotojo veiksmus įvertino automobilinių renginių organizatorius, saugaus eismo ekspertas Darius Grinbergas.

VIDEO: Pavojingas „Honda Civic“ lenkimas: vos išvengta tragedijos

„Automobilio, kuris taip pavojingai lenkė, vairuotojas, matyt, norėjo nusižudyti. Tokių chuliganų vis mažiau mūsų keliuose, bet vis dar pasitaiko. Bet šioje situacijoje mane labai nudžiugino kitų eismo dalyvių elgesys. Automobilio, iš kurio filmuota, vairuotojas ir keleivė iš anksto pamatė, kad atlekia neadekvatus psichas ir buvo pasiruošę reaguoti. Priešpriešiais važiavę laiku pasitraukė į šalikelę ir išvengė problemų sau ir kitiems. Tas kvailys net nesuprato, kad jo gyvybę išgelbėjo kiti“, – komentavo D.Grinbergas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius