Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune privačiomis lėšomis rekonstruota sankryža

Kaune baigta rekonstruoti K.Baršausko gatvė. Projektą finansavo prekybos centro „Molas“ savininkai UAB „BPT Optima Retail“, kurie investavo 700 tūkstančių eurų.
Sankryža Kaune
Sankryžos atidarymo akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Už šią sumą greta prekybos centro įrengta nauja šviesoforo reguliuojama sankryža. Saugumui užtikrinti pertvarkyta važiuojamoji kelio dalis – įrengta papildoma eismo juosta, skirta įsukimui į prekybos centrą.

Nors vairuotojai sankryža naudojasi jau kurį laiką, oficialus jos atidarymas, dalyvaujant Kauno miesto savivaldybės atstovams ir kitiems garbiems svečiams įvyko šiandien.

Rekonstrukcijų metu renovuota „Molo“ automobilių aikštelė, kurioje nuo šiol eismas vyksta ratu. Siekiant saugumo ir patogumo įrengta žalioji zona, trinkelėmis išklotas grindinys, pasodinti medeliai. 

„Svarbiausias šių rekonstrukcijų tikslas buvo saugumas. Pasiekėme, kad judria gatve taptų paprasčiau ir saugiau važiuoti, o pėstiesiems ją pereiti. „BPT Optima Retail“ ir „BPT Real Estate“ yra socialiai atsakingos įmonės. Manau, kad sutvarkyta aplinka yra indėlis į Kauno miesto gyventojų gerovę“, – teigė prekybos centro „Molas“ vadovė Rasa Vileikytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius