Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 16

Kaunietis perspėja apie „CityBee“ mokestį, kurio ilgai nepastebėjo: nežinai ir moki

Kaunietis Nerijus piktinasi, kad automobilių nuomos bendrovė „CityBee“ deramai neinformuoja klientų apie „paslėptus“ mokesčius. Apie tai, kad juos sumokėjai, gali ir nesužinoti, jei nepasiknaisiosi po kelionės išklotines. Kaip paaiškėjo, tam tikros vietos, kuriose paliekami ir iš kurių paimami automobiliai, yra apmokestintos. Bendrovė tikina, kad visa informacija apie tai yra pateikiama.
„Citybee“
„CityBee“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Automobilių nuomos bendrovė „CityBee“ pradėjo slapčia apgaudinėti žmones. Kito paaiškinimo neturiu. Panaudojus automobilį ir pažiūrėjus kelionės išklotinę, pastebėjau, kad buvo paskaičiuota 7 eurų suma už automobilio paėmimą ir palikimą mokamoje zonose. Tai, nuomojant automobilį, aiškiai ir oficialiai nenurodoma. Atsidarius programėlę, nerodoma, kad palikimas ar paėmimas yra iš jų mokamos zonos. Ne šiaip miesto mokamos zonos, o „CityBee“ kažkokios išvestos mokamos zonos.

Nerodo, kol nepaspaudi raidelės P. To, tikiu, dauguma nepadaro ir moka nežinodami 2 eurus už automobilio paėmimą ir 5 eurus už jo pastatymą“, – problemą 15min redakcijai išdėstė Nerijus.

15min pakalbinta Justina Matuliauskienė, „CityBee“ komunikacijos vadovė Baltijos šalims, priminė, kad „CityBee“ programėlėje galima rasti visą informaciją apie automobilių parkavimo zonas, susipažinti su aktualiomis zonomis ir taikomais mokesčiais dar prieš pradedant savo kelionę. Programėlėje neva tereikia paspausti ant P raide pažymėtos ikonos.

„Verta atkreipti dėmesį, kad didžiojoje dalyje zonų automobilius galima palikti nemokamai“, – patikino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius