-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauno reklaminiuose vaizdo ekranuose – skaudžios ir pamokančios istorijos apie saugumą kelyje

Artėjant naujiems mokslo metams, vaikų saugumui keliuose itin didelį dėmesį skiria ir policija, ir socialiai atsakingos įmonės. Nuo rugpjūčio 25 d. Kauno apskrities policija ir reklamos agentūra „Katos grupė“ pradeda informacinę kampaniją „Saugus kelias“, skirtą didinti vaikų saugumą kelyje.
Perėja
Šalies keliuose įvyksta daug eismo nelaimių (asociatyvi nuotr.) / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lauko ekranuose bus galima matyti prevencinius siužetus apie saugaus elgesio svarbą pėsčiųjų perėjose, vairuotojų atidumo svarbą ir kt., praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Trijuose vaizdo ekranuose (Draugystės gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje, Savanorių prospekte esančio prekybos centro „Savas” fasade, Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvės sankryžoje) kauniečiai galės pamatyti ir patys įvertinti, kodėl svarbu kelyje būti atidiems ir drausmingiems.

Pareigūnai ir reklamos agentūros „Katos grupė“ komanda įsitikinę, kad prevenciniai siužetai primins apie eismo dalyvių atsakomybę, paskatins tiek vairuotojus, tiek moksleivius susimąstyti apie netinkamo elgesio kelyje pasekmes ir skaudžios eismo nelaimės netemdys šventinės nuotaikos.

Pastaruoju metu šalies keliuose įvyksta daug skaudžių eismo įvykių. Šiemet Kauno apskrityje žuvo 30 asmenų, sužaloti – 459. Susidariusi situacija kelia susirūpinimą, todėl Kauno apskrities policija ir reklamos agentūra „Katos grupė“, kviesdami nepamiršti laikytis Kelių eismo taisyklių bei būti atidžiu ir atsakingu eismo dalyviu, vaikams linki saugių mokslo metų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius