Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelininkai perspėja: pavasaris baigėsi, sugrįžta sniegas

Pavasariški orai lietuvius džiugino neilgai. Naktį iš pirmadienio į antradienį į Vilnių sugrįš žiema ir sniegas. Numatomos neigiamos temperatūros, krituliai labiausiai užkabins rytinę Vilniaus dalį. Tačiau „Grinda“ ramina, kad yra pasirengusi susidoroti su nauju sniego iššūkiu.
Pasiruošimas snygiui „Grindos“ bazėje Vilniuje
Pasiruošimas snygiui „Grindos“ bazėje Vilniuje / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Visos naujienos apie eismą ir automobilius – rubrikoje GAZAS.

Naktį iš pirmadienio į antradienį prasidės orų pokyčiai: grįš neigiama temperatūra, bus kritulių, o ryte gali susiformuoti plikledis.

„Nors sniego debesys, tikėtina, praslinks ryčiau Vilniaus, esame pasiruošę reaguoti į žiemiškus orų pokyčius: ne pirmus metus prižiūrime sostinės gatves, ne vieną kartą matėme jau išėjusios žiemos sugrįžimus“, – ramina „Grinda“.

„Nors sniego debesys, tikėtina, praslinks ryčiau Vilniaus, esame pasiruošę reaguoti į žiemiškus orų pokyčius: ne pirmus metus prižiūrime sostinės gatves, ne vieną kartą matėme jau išėjusios žiemos sugrįžimus“, – ramina Grinda.

Įmonės teigimu, ankstyvą pavasarį dalis technikos ir darbuotojų vis dar dirba žiemos režimu. Tad prevenciniai gatvių barstymai prasidės jau pirmadienio vakarą 21 val. Specialistai bus pasiruošę reaguoti į oro sąlygas ankstų antradienio rytą, kad sugrįžusi žiema neapsunkintų vilniečių kelionių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius