Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 28 /2016 11 04

Konkursas: ar žinote, kokie nauji automobiliai Lietuvoje populiariausi?

15min kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcija (LAKD) skelbia konkursą. Atsakę į tris klausimus, galite laimėti ekonomiško vairavimo pamokas Vilniuje su specialistu Artūru Pakėnu bei LAKD prizų komplektus.
Atnaujintas „Toyota Avensis“
Atnaujintas „Toyota Avensis“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Teisingus atsakymus į visus klausimus parašykite šio straipsnio komentaruose. Iš visų teisingai atsakiusių burtų keliu atrinksime tris. Kiekvienam jų atiteks patyrusio vairavimo instruktoriaus A.Pakėno ekonomiško vairavimo pamoka Vilniuje (su jūsų automobiliu) bei praktiška LAKD atributika (atšvaitai, skėtis, liemenė ir rankinė).

Laimėtojus paskelbsime po savaitės, lapkričio 4 dieną, tame pačiame straipsnyje. Nurodysime ir el. paštą, kuriuo reikėtų susisiekti su 15min redakcija ir sutarti dėl prizų atsiėmimo. Tad nepamirškite išsisaugoti šio straipsnio nuorodą ir po savaitės jį vėl atverti.

1 klausimas. Kokių naujų automobilių modelių Lietuvoje buvo parduota daugiausia 2016 m. III ketvirtį (atmetus reeksportą)?

  1. „Toyota Auris“
  2. „Škoda Octavia“
  3. „Nissan Qashqai“

2 klausimas. Kokio tipo naujų automobilių Lietuvoje daugiausiai buvo parduota 2016 m. III ketvirtį?

  1. Benzininių
  2. Dyzelinių
  3. Hibridinių

3 klausimas. Kokios markės naujų automobilių Lietuvoje 2016 m. III ketvirtį buvo parduota daugiausia (atmetus reeksportą)?

  1. „Volkswagen“
  2. „Škoda“
  3. „Toyota“

Atsakymai:

Konkurso klausimai buvo parengti pagal Autoplius.lt 2016 m. III ketvirčio automobilių rinkos apžvalgą. Teisingi atsakymai: 1 – „Škoda Octavia“, 2 – Benzininių, 3 – „Toyota“. Sveikiname teisingai atsakiusius, iš kurių burtų keliu atrinkome šiuos laimėtojus: Juozą Subačių, Jurgitą Bartušienę ir Marių Sabaliauską! Nugalėtojus dėl prizų atsiėmimo prašome susisiekti el. paštu gazas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius