Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamiršusi auksinę taisyklę asmenukių gerbėja žuvo po auksinio „Mercedes“ ratais

Auksinė taisyklė: gatvę galima pereiti tik tose vietose, kur tai numato Kelių eismo taisyklės (KET). Socialiniuose tinkluose paplito filmuota medžiaga: šios taisyklės jos nesilaikiusią 38-erių metų moterį prie Sočio mirtinai sužalojo „auksinis“ mersedesas.
Avarijos epizodas
Avarijos epizodas

Dėl tragedijos kaltas moters (tiksliau, jos šeimos) noras pasidaryti kuo gražesnę asmenukę kalnų fone.

Autoturistų mėgstama vieta

Nelaimė nutiko rugsėjo 11 d. ant tilto per Mzymtos upę, 23-iajame Novokrasnopoliansko plento kilometre. Ši vieta itin mėgstama autoturistų. Jie čia sustoja, norėdami įsiamžinti vaizdingame kalnų fone ar šalia įspūdingų tilto konstrukcijų.

Avarijos auka į šią vietą atvyko su šeima – nuo kurorto Krasnaja Poliana pusės. Pažeisdamas taisykles, šio automobilio vairuotojas (kaip ir dar keletas), sustojo šalikelėje iškart už išvažiavimo iš tunelio, prieš tiltą.

Ieškodami gražesnės vietos asmenukei, du vyrai ir moteris (38) nusprendė pereiti į kitą kelio pusę. Be abejo, taip pat draudžiamoje vietoje.

Tuo metu nuo Sočio pusės dideliu greičiu artėjo auksinis „Mercedes-Benz S400“. Juo važiavo vienos žinomos pasilinksminimo įstaigos vadovas. Abu vyrai spėjo perbėgti kelią prieš pat mersedesą. Tuo tarpu moteris atsiliko. Vairuotojas, deja, pradėjo stabdyti tik pačią paskutinę akimirką...

VIDEO: Moteris netoli Sočio žuvo po auksinio „Mercedes“ ratais

Rezultatas labai liūdnas. Smūgio banga nusviedė moters kūną kelias dešimtis metrų. Akivaizdu, kad tokio smūgio ji neišgyveno ir nuo daugybinių sužalojimų iškart mirė. Atvykę medikai niekuo negalėjo padėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius