Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje ir toliau tęsiasi atšvaitų dalijimo akcijos

Daugelis mūsų tamsiu paros metu išeina iš namų, o į namus grįžta taip pat jau sutemus. Bene kiekvieną parą žiniasklaida informuoja apie skaudžius eismo įvykius, įvykusius tai viename Lietuvos kampelyje, tai kitame. Daugelį pažeidžiamiausių eismo dalyvių – pėsčiųjų ir dviratininkų gyvybių praradome tamsiuoju paros metu. Didžioji jų dalis neturėjo šviesą atspindinčio elemento.
Akcijos akimirka
Akcijos akimirka / Panevėžio aps. VPK nuotr.

Kada gi pagaliau suprasime, kad mūsų pačių sveikata, mūsų gyvybė yra tik mūsų pačių rankose? Kada mes tapsime saugiais, sąmoningais eismo dalyviais kelyje, o ypač tamsiame kelyje? Kada mes įsisąmoninsime, kad atšvaitas tai ne tik vaikams skirtas daiktas, o tamsoje būtinas ir suaugusiajam?

Bendros Panevėžio apskrities VPK Kelių policijos biuro ir Miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro akcijos metu „Būk matomas ir miesto gatvėse“ vėl buvo dalijami atšvaitai.

Panevėžio aps. VPK nuotr./Akcijos akimirka
Panevėžio aps. VPK nuotr./Akcijos akimirka

Ketvirtadienį, šiek tiek po vidurdienio, organizatoriai vėl susibūrė dėl bendro tikslo – kuo daugiau eismo dalyvių padaryti matomais. Šį kart pasirinkta perėja prie miesto savivaldybės.

Šį kartą Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai drauge su Panevėžio miesto savivaldybės Sveikatos centro darbuotojomis pėstiesiems bei dviratininkams ne tik dalino šviesą atspindinčias ryškiaspalves liemenes, atšvaitus, tačiau ir šviesą atspindinčius pirkinių krepšius. Pareigūnams teko atsakyti į eismo dalyvių klausimus, padiskutuoti saugaus eismo tema. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius