Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitę nustatyti 5 nauji COVID-19 atvejai „Regitros“ darbuotojams

Per savaitę – nuo spalio 30 d. iki lapkričio 6 d. – koronavirusas nustatytas 5 „Regitros“ darbuotojams. Trys atvejai fiksuoti Kaune ir po vieną Klaipėdoje bei Prienuose. Darbuotojai pajutę ligos simptomus iš karto nebeatvyko į darbą ir atliko COVID-19 testus. Taip pat šiuo metu įmonėje jau fiksuota 11 darbuotojų pasveikimo nuo šios infekcijos atvejų, teigiama pranešime žiniasklaidai.
 „Regitra“ vairavimo instruktorius
„Regitra“ vairavimo instruktorius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Klaipėdoje ir Prienuose – tai pirmieji kartai, kuomet koronavirusas buvo diagnozuotas šių miestų darbuotojams. Klaipėdoje darbuotojas paskutinį kartą darbe lankėsi spalio 31 d., o teigiamas testo rezultatas gautas lapkričio 4 d. Tuo metu darbuotojas Prienuose darbo vietoje buvo iki spalio 31 d., jam koronavirusas nustatytas lapkričio 5 d.

Kaune du atvejai fiksuoti Raudondvario pl. 234B esančiame padalinyje. Darbuotojų paskutinės darbo dienos buvo spalio 24 d. ir 28 d., o testo atsakymai atėjo lapkričio 1 d. ir 2 d. Dar vienas atvejis Kaune fiksuotas V. Krėvės pr. 120 padalinio darbuotojui, kuris paskutinį kartą darbe lankėsi spalio 29 d., o COVID-19 infekcija patvirtinta lapkričio 2 d.

Dėl šių atvejų paslaugų teikimas Kaune ir Klaipėdoje išlieka nepakitęs. Tuo metu Prienų grupės veikla šiuo metu laikinai sustabdyta, todėl klientai reikiamas paslaugas kviečiami atlikti tiesiog internetu.

„Vilniuje ir Kaune, kur buvo fiksuota daugiausiai susirgimų, šiuo metu, atrodo, situacija stabilizuojasi. Dalis darbuotojų pasveiko ir jau dirba. Tad šiuose miestuose paslaugų teikimas yra beveik sugrįžęs į įprastą ritmą. Na, o kitiems kolegoms linkime kuo greičiau pasveikti“, – teigia „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Per visą pandemijos laikotarpį COVID-19 infekcija iš viso buvo patvirtinta 21 „Regitros“ darbuotojui. Iš jų 11 jau yra pasveikę ir sugrįžę į darbą. Atvejai fiksuoti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Prienuose. Kituose miestuose iki šiol susirgimų nebuvo nustatyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius