Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po rugsėjo pirmosios Panevėžyje – vairuotojų blaivumo patikrinimas

Rugsėjo antrosios rytą Panevėžyje, A.Smetonos gatvėje Panevėžio kelių policijos pareigūnai surengė vairuotojų blaivumo patikrinimą.
Reido akimirka
Reido akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Policijos pareigūnai patikrinimą surengė devintą valandą ryte. Per valandą alkoholio matuokliais buvo patikrintas 259-ių vairuotojų blaivumas. Dažniausiai alkoholio matuoklio ekrane užsidegdavo nuliai.

Rugsėjo pirmosios nešvenčiu, o ir alkoholio vakar nepardavė

„Rugsėjo pirmosios nešvenčiu, o ir alkoholio vakar nepardavė. Tikrai nepripūsiu“, – prieš pučiant į alkoholio matuoklį sakė Panevėžio rajono gyventojas Artūras.

Kai kurie vairuotojai tvirtino, kad alkoholio ragavo savaitgalį, tačiau dėl savo blaivumo buvo garantuoti.

„Nei vakar, nei šiandien nieko negėriau. Šeštadienį šiek tiek su draugais pasisedėjome, sekmadienį nevairavau, bet šiandien tikrai jaučiuosi gerai“, – pasakojo panevėžietis Gediminas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Reido akimirka

Reido metu nustatyta, kad du vairuotojai prie vairo sėdo ne visiškai blaivūs, tačiau alkoholio kiekis jų organizme neviršijo leistinos normos. Vienas iš vairuotojų vos išvengė atsakomybės, mat alkoholio matuoklis užfiksavo 0,4 promilės neblaivumą – maksimalią leistiną normą. Kitam užfiksuotas 0,12 promilės neblaivumas.

VIDEO: Vairuotojų blaivumo patikrinimas

Policijos pareigūnai žada, kad tokie reidai Panevėžio miesto ir rajono gatvėse įvairiu paros metu bus organizuojami ir toliau, tad vairuotojai turėtų dar kartą pagalvoti, ar sėsti prie automobilio vairo išgėrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius