Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija pričiupo prieš kameras Semeliškėse „saulutes paišiusius“ BMW vairuotojus

Lapkričio 25-osios naktį jaunuolių kompanija nusprendė pasilinksminti – BMW automobiliais miestelio aikštėje „paišė saulutes“. Greičiausiai jie nežinojo, kad pasirodymas filmuojamas vaizdo kameromis, o dabar chuliganiškai vairavusiems jaunuoliams teks mokėti nemenkas baudas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Jaunuolių pasilinksminas užfksuotas Trakų gatvėje maždaug 1 val. Automobilių „BMW 520D“ ir „BMW 330D“ vairuotojai, pažeisdami Kelių eismo taisyklių reikalavimus, „piešė saulutes“.

Pareigūnai tokį jaunų vairuotojų elgesį įvertino, kaip chuliganišką ir pavojingą vairavimą. Kameros padėjo pareigūnams išaiškinti tos nakties įvykio dalyvius. Vienas jų (gimęs 1998 m.) yra Semeliškių gyventojas, antrasis (gimęs 1996 m.) ‒ gyvena Trakų rajono savivaldybėje.

VIDEO: Vaizdo kameros užfiksavo, kaip Semeliškėse linksminasi jaunimas su BMW

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnams, aiškinantis aplinkybes, paaiškėjo, jog vienas iš pažeidėjų (gimęs 1996 m.) vairavo automobilį „BMW 520D“ neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės.

Dvidešimt vienerių metų vaikinui už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonių, kai šios teisės nėra įgijęs, ir už chuliganišką vairavimą (pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų) paskirta 850 eurų bauda.

Vilniaus aps. VPK nuotr./Įvykio vietoje
Vilniaus aps. VPK nuotr./Įvykio vietoje

Vaikinui, kuris perdavė automobilį neturinčiam teisės vairuoti transporto priemones, surašytas administracinio nusižengimo protokolas su administraciniu nurodymu ir paskirta 30 eurų bauda.

Automobilį „BMW 330D“ vairavusiam devyniolikmečiui taip pat už chuliganišką vairavimą surašytas administracinio nusižengimo protokolas su administraciniu nurodymu ir paskirta 225 eurų bauda bei 12 mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Artėjant žiemai tokių chuliganiško ir pavojingo vairavimo mėgėjų atsiras ir daugiau, todėl policijos pareigūnai prašo vairuotojų, susimąstyti ir prisiminti, kad, kai automobilis slysta, jį suvaldyti tampa sudėtingiau ir toks vairavimas yra pavojingas ir gali sukelti skaudžių pasekmių, Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius