-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį siaučia pūga: Vilniuje pluša 48 sniego valytuvai

Šeštadienio rytą, artėjant snygiui, bendrovė „Grinda“ į sostinės gatves išsiuntė visą Vilniaus miesto gatves žiemą prižiūrinčią techniką – 48 sniego valytuvus, druskų ir smėlio mišinių barstytuvus. Šiuo metu gatvės valomos ir barstomos. Esant žemai temperatūrai, druskos mišiniai veikia ne taip sparčiai, todėl šiomis dienomis kelininkai naudoja specialiai šaltesniam orui pritaikytus druskos mišinius, o įmonės gamybinėse bazėse budi mechanikai, pasirengę operatyviai pašalinti techninius nesklandumus.
Smėlio barstytuvas
Smėlio barstytuvas / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Iš viso Vilniuje pagal patvirtintus prioritetus valomos ir barstomos 539 gatvės. Pirmiausia valomos magistralinės miesto arterijos ir tos gatvės, kuriomis vyksta tranzitinis ir viešojo transporto eismas. Sudėtingesnės eismo sąlygos šiuo metu gali būti S. Batoro, Rokantiškių ir Mileišiškių, Žaliųjų ežerų, Gulbinų, Popieriaus ir Ožkinių, Galvės gatvėse, tačiau iki vidudienio informacijos apie galimus viešojo transporto eismo sutrikimus dėl nepalankių oro sąlygų negauta.

Vilniečių ir miesto svečių prašome atsižvelgti į realias oro sąlygas, laikytis saugaus greičio, kelionės laiką planuoti su atsarga, o apie pastebėtus sudėtingesnio eismo ruožus pranešti telefonu 1355.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius