Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 30

2013 m. gruodžio mėnesio taroskopas

Sužinokite, ką įdomaus ir netikėto žada pirmasis žiemos mėnuo.
Mėnulio korta
Mėnulio korta / Fotolia nuotr.

Baigiantis metams, paskutinio mėnesio numerologinis skaičius šiemet yra 9 (2 + 0 + 1 + 3 + 12 = 18; 1 + 8 = 9). Tai retas ir reikšmingas sutapimas, labai stipriai išryškinantis pabaigą. Artėjant metų baigčiai ir tam tikram ciklui, gyvenimo etapui, natūralu jaustis truputį pasimetus. Viena vertus, dabar laikas sudėti taškus virš „i“, užbaigti darbus, grąžinti skolas, padaryti išvadas, atsisveikinti, dėl ko gali būti šiek tiek liūdna. Kita vertus, galime jausti didesnį nei įprastai įkvėpimą ir kūrybiškumą, emocijos šiuo metu jautresnės ir labai nepastovios, instinktai stipresni, o mintys įaudrintos ir pakylėtos.

Jei jaučiame stiprų ryšį su tikrąją savo prigimtimi, esame sąžiningi patys su savimi ir nesipriešiname natūraliam gyvenimo ritmui, šiuo metu galime tapti truputį išmintingesni, iš šalies pažvelgti į savo gyvenimą, vidinį pasaulį ir prieiti prie reikšmingų išvadų. Tačiau jei pasiduodame baimei ir priešinamės natūraliam ritmui, gruodžio mėnuo gali būti tamsus metas. Šį mėnesį simbolizuojanti taro korta Mėnulis yra tamsiosios sielos nakties ir pavojaus korta.

Mėnulis šviečia naktį, tačiau jo šviesa nepakankamai ryški. Migloti kontūrai ir bauginantys nakties garsai leidžia sukilti visoms mūsų baimėms, vidiniam nesaugumo ir vienišumo jausmui. Prietemoje kiekviena šaka panaši į gyvatę, tad lengva apsigauti ar būti apgautiems kitų. Gruodis bus paslapčių, pasimetimo, vidinio nerimo periodas. Daugelį gali kamuoti negeros nuojautos, sukeltos ne tikros intuicijos, o tų pačių vidinių baimių, prisirišimų ir kompleksų.

Kortoje pavaizduoti staugiantys vilkas ir šuo simbolizuoja laukinę, instinktyviąją ir naminę, sutramdytą mūsų asmenybės puses. Kuriai šį mėnesį leisite užkopti į viršų? Kitų nuomonės, baimė gali lengvai išvesti iš pasirinkto kelio ir priversti paklysti ieškant kompromiso su savimi ir tikraisiais savo poreikiais. Ši korta ir jos ženklinamas periodas yra labai naudingi stiprios dvasios ir kūrybingiems žmonėms, nes leidžia pasisemti įkvėpimo iš savo pasąmonės, geriau pažinti tikrąją savo prigimtį, pozityviai išreikšti laukinę savo pusę. Menininkams gruodis bus ypatingas ir kupinas mistikos mėnuo.

Metų pabaigoje įprasta imtis įvairių burtų, tačiau kai mėnesio korta yra Mėnulis, yra didelis pavojus klaidingai suprasti gautus ženklus. Laikas palankus gilintis į save ir savo emocijas, vidinius poreikius, taip pat į praėjusius gyvenimus, tačiau ne pranašauti konkrečius būsimus įvykius ar spėlioti kitų žmonių mintis, ketinimus, tad su burtų žaidimais būkite atsargūs.

Sapnai gruodžio mėnesį bus itin ryškūs ir reikšmingi. Tai ne visai tie pranašingi sapnai, kurie leidžia nuspėti ateities įvykius, labiau mūsų vidinių troškimų ir baimių simboliai, kuriuos iššifravus galime geriau pažinti savo sielos gelmes. Atkreipkite dėmesį į savo sapnus, pradėkite rašyti sapnų dienoraštį, tačiau pabudę netieskite rankų į sapnininką. Verčiau suskaidykite sapną atskirais elementais ir kiekvieną interpretuokite kaip simbolį, atspindintį jus pačius. Kiekvieną sapno veikėją, objektą, įvykį, bendrą nuotaiką vertinkite kaip jūsų pačių aspektą. Išanalizavę atskiras sapno dalis, vėl surinkite sapną ir save į visumą ir pasistenkite suprasti, ką tokio svarbaus jūsų pasąmonė atskleidė apie jus pačius.

Gruodžio mėnesio pamokos ir užduotys:

  • Padidėjus emociniam jautrumui, būtina kontroliuoti save, kad, pasidavus impulsui, nepasakytumėte ar nepadarytumėte ko nors, dėl ko vėliau tektų gailėtis.
  • Būkite atidūs savo sapnams ir emocijoms, net painūs ir chaotiški jie jums siunčia svarbią žinią iš pasąmonės.
  • Pasisemkite įkvėpimo iš sapnų ir emocijų šėlsmo, išsiliekite per kūrybinę veiklą.
  • Pažvelkite į akis savo baimėms ir bent keletą jas išsklaidykite.
  • Saugokitės apkalbų, melo, intrigų ir sukčiavimo, nedalyvaukite patys tokioje veikloje.
  • Neleiskite aplinkinių nuomonei sulaikyti jus nuo svarbių sprendimų ir veiksmų.

Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas, kiek tikslesnę gruodžio mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą, t. y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1 + 9 + 8 + 3 + 0 + 5 + 0 + 3 = 29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2 + 9 = 11. Ir jei reikia, dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1 + 1 = 2. Suskaičiavome, kad visų gimusiųjų 1983 m. gegužės 3 d. žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

► Gyvenimo kelio skaičius 1. Monetų Karalius, Taurių Karalius ir Nuosprendis. Gruodžio mėnesį laukia svarbūs postūmiai santykių ir partnerystės sferoje. Kortos vaizduoja du žmones, iš kurių vienas linkęs bėgti nuo problemos, o kitas spręsti ją. Galite būti bet kuris iš šių asmenų ir, nepaisant jūsų norų, gyvenimas skatins pažvelgti į savo situaciją ir santykius naujai. Gruodžio mėnesį turėsite galimybę susitaikyti, jei jus svarbiuose santykiuose ilgą laiką slėgė nuoskaudos ar kaltės jausmas. Norėdami nutraukti su kuo nors santykius ir visus saitus, galėsite tai padaryti per atleidimą ir gautų pamokų įsisąmoninimą.

► Gyvenimo kelio skaičius 2. Monetų Riteris, Mėnulis ir Velnias. „Dvejetukai“, būdami gana jautrūs, linkę dvejoti ir eiti į kompromisus, gruodžio mėnesį susidurs su sunkumais. Tiesiog trūks motyvacijos ir ryžto padaryti tai, ką reikia. Nesinorės dirbti, vietoj darbštumo ir pareigingumo jausite tingulį, nuovargį ir norą nusimesti pareigų ir atsakomybės naštą. Kažko imtis bus sunku psichologiškai, sukils visos baimės, nesaugumas, jausitės kaip niekada priklausomi nuo aplinkinių, savo emocijų, būsite baimių vergai. Atminkite, jūsų jautrumas ir emocijos gali būti ir jūsų stiprybės šaltinis. Venkite pasiduoti silpnybėms ir pagundoms, bet kokie žalingi įpročiai šiuo metu gali lyg sunkus akmuo nutempti į dugną.

► Gyvenimo kelio skaičius 3. Fortūnos Ratas, Žvaigždė ir Kardų 8. Gruodžio mėnesį sėkmė ir laimė eis pro šalį ir, jei būsite panirę į vidinius savo išgyvenimus, nudelbę akis į žemę iš nusivylimo klaidžiosite po praeities apgailestavimus ar ateities svajones, užuot buvę čia ir dabar, taip ir prasilenksite su savo sėkme nė nesupratę, kokią progą turėjote. Šį mėnesį galite įgyvendinti savo norą ar svajonę, gyvenimas gali staiga pasisukti į gera. Tiesa, reikia būti atsargiems su savo norais, nes, kai jau gausite, ko norėję, niekur nuo to nebepabėgsite.

► Gyvenimo kelio skaičius 4. Kardų Karalienė, Monetų 7 ir Taurių 4. Baigiantis metams, apžvelgsite tai, ką pasiekėte ir ką turite, atliksite inventorizaciją ir greičiausiai nuspręsite, kad to yra per maža. Galbūt jūsų įdėtas pastangos davė per menką derlių dėl nepalankių aplinkybių, o gal patys užsibrėžėte daug ir padarėte mažai? Pavojingiausia, jei stygiaus ir nepasitenkinimo jausmai yra jūsų požiūrio į gyvenimą sudėtinė dalis, jei nemokate džiaugtis tuo, ką turite, ir jausti dėkingumo. Kortos pataria jums liautis kaupus ir matavus visa ko vertę. Jei tai neteikia laimės, problema ne tai, kad to yra per mažai, o kad jums reikia visai ko kito. Rinkitės širdimi ir, kai jausite pasitenkinimą bei dėkingumą, lyg magnetas imsite traukti dar daugiau gerų dalykų. Nes šiuo metu ne Visata jums kažko neduoda, o jūs patys negalite to priimti, esate užmerkę akis į tai, ką siūlo gyvenimas, ir užsiblokavę energiškai nuo kitokių energijų nei tos, kurios yra jūsų viduje. Tokiu būdu pritraukiate tik tai, ką turite savo širdyje ir mintyse.

► Gyvenimo kelio skaičius 5. Apversta Monetų 6, Velnias ir apversta Skeptrų 2. Dosnumas ir dėkingumas pritraukia gausą ir gerovę, o šykštumas nuskurdina sielą ir užblokuoja geros energijos tekėjimą. Kortos įspėja apie pavojų materialinėje sferoje. Nors metų pabaigoje skolintis nederėtų, galite pasiduoti pagundai ir pernelyg išlaidauti, pavojingai prasiskolinti. Skubėjimas patenkinti savo norus ir poreikius tam dar neužsidirbus, skolinimasis gali atvesti prie to, kad prarasite pasirinkimo laisvę ir liksite ilgam pririšti prie ankstesnių savo norų ir sprendimų pasekmių.

► Gyvenimo kelio skaičius 6. Apverstas Kardų Riteris, apversta Skeptrų 8 ir Taurių 5. Gruodžio mėnesį būsite įsitikinę savo teisumu ir nelinkę keisti nuomonės net tuomet, kai iš tiesų būsite neteisūs. Deja, vien tikėjimo, kad jūsų pozicija teisinga, nepakaks problemai išspręsti. Maža to, neatrodo, kad jūs to sieksite. Kortos rodo jus bėgančius nuo kažko: nuo tiesos, nuo faktų, nuo sprendimo, kurio nenorite priimti. Kadangi pabėgti nuo gyvenimo skirtų pamokų ar savęs paties neįmanoma, bėgdami nuo problemos ir jos sprendimo pabėgsite tik nuo už to slypinčios laimės. Pasistenkite nebūti pernelyg kategoriški, neskubėkite nei su sprendimais ar durų trankymu, nei kelyje, nes skubėdami lėksite tik į nusivylimą ir apgailestavimus dėl to, ką palikote ir ko nebesugrąžinsi.

► Gyvenimo kelio skaičius 7. Skeptrų 8, apversta Taurių 4 ir Monetų 10. Skubėdami gauti tai, ko norite, įgyvendinti savo norą ar svajonę, galite nespėti tinkamai suplanuoti, kaip tai padarysite ir, būdami nepasiruošę, praleisti gerą progą. Kita vertus, galbūt apskritai nesate tikri, ko norite ir kaip to siekti, o kai nežinai, į kokį uostą plauki, joks vėjas nėra palankus. Sulėtinkite tempą ir skirkite laiko ramiai apgalvoti, koks svarbiausias jūsų tikslas ir prioritetas, kad nesiblaškytumėte ir jūsų pastangos būtų efektyvesnės. Būkite atsargesni su alkoholiu šeimos ir darbo kolektyvo vakarėliuose, kad nepakenktumėte santykiams su artimaisiais ir kolegomis. Ieškantys darbo šiuo metu gali gauti puikų pasiūlymą ir įsidarbinti didelėje ir pelningoje kompanijoje.

► Gyvenimo kelio skaičius 8. Monetų 3, apversta Skeptrų 4 ir Skeptrų Karalienė. Sėkmingai išsisuksite sudėtingoje situacijoje, lyg katė nukrisite ant kojų ir galbūt net sugebėsite kūrybingai ir produktyviai išnaudoti netgi nepalankias aplinkybes ar netikėtus pokyčius. Tiesa, švęsti pergalės neteks: santykiai tarp partnerių, kolegų ar draugų po patirto supurtymo bus įtempti, pasipils priekaištai, kaltinimai, nepasitenkinimas. Priminkite sau, kad sunkiausia jau praėjo mėnesio pradžioje, o visa kita – tai tik žmonių patirto streso pasekmės, pasistenkite nekreipti į tai dėmesio ar pasitelkite humorą įtampai išsklaidyti. Darbo vakarėliuose saugokitės apkalbų ir klastingo bandymo sumenkinti jus, išlikite ramūs, kad neįpiltumėte alyvos į ugnį.

► Gyvenimo kelio skaičius 9. Monetų 7, apversta Skeptrų 2 ir Taurių Karalius. Gruodžio mėnesio kortos pasakoja apie daug pastangų ir kantrybės reikalaujančią materialinę sferą, tačiau matosi lėto, bet ilgalaikio augimo perspektyvos. Galite sulaukti ir naujų daug žadančių pasiūlymų ar galimybių, tačiau tikėtina, kad atsisakysite jų pasiryžę kantriai tęsti tai, ką esate pradėję. Mėnuo labai palankus šeimai, galbūt naujų darbo galimybių atsisakysite dėl to, kad galėtumėte skirti jai daugiau savo laiko. Vienišoms moterims gruodį bus galimybė susipažinti su puikiu, emociškai subrendusiu, rimtiems įsipareigojimams pasirengusiu žmogumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius