Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 31

2014-ųjų kinų horoskopas

Šiąnakt kinai pasitiko Naujuosius metus. Štai ir atšuoliavo Žaliasis Medinis Arklys! Kokių permainų sulauksime? Ko galime tikėtis? Pasmalsaukime!
2014-ieji metai
2014-ieji metai / Fotolia nuotr.

► Jei gimėte Arklio metais

(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Argi Arklio metai Arkliui gali būti blogi? Jis tik pasipustys padus ir pats pirmas atbėgs, kur tik pažiūrėsi. Iš tikrųjų aplinkiniai iš Arklio rieškučiomis galės semtis energijos, jis skubės į priekį, turės daug tikslų, norų, svajonių, kurios skubės įgyvendinti. Arklių laukia aplinkinių įvertinimas, tačiau koją gali pakišti tam tikros charakterio ypatybės, pavyzdžiui, karštakošiškumas. Gali būti, kad dėl to skubėsite ne taip įvertinti žmogų, žengsite netinkamą žingsnį, pasakysite tai, ko nederėtų kalbėti. Ne veltui sakoma, kad „Žodis žvirbliu išskrenda, o jaučiu sugrįžta“... Įvertinkite savo galimybes ir nesiimkite milžiniškų projektų ar to, ko nesugebėsite „patempti“. Vėlgi atvirumas ir savo jėgų įvertinimas bus kur kas naudingesni. Socialinėje terpėje jausitės lyg žuvis vandenyje – nestigs aistrų ir meilės audrų. Puoselėkite ir tvirtinkite tai, ką jau turite. O vienišiai gali sutikti žmogų, kuris jiems padovanos daug puikių emocijų, atradimų, padės prisiminti užslopintus jausmus giliausiose kertelėse.


► Jei gimėte Ožkos metais

(1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

Ožkos galės atsipūsti nuo rūpesčių, problemų ir leisti sau pagaliau pailsėti ir pasidžiaugti saldžiu gyvenimu. Šie žmonės apskritai atsidurs reikiamu laiku reikiamose vietose, tad galės raškyti gardžius įgyvendintų lūkesčių vaisius. Turėdami gerą nuojautą, įveiksite visus sunkumus, lyderiausite, padėsite aplinkiniams, puikiai tvarkysitės įvairiose srityse. Sąžiningos Ožkos aplinkinių bus įvertintos ir užkeltos ant pjedestalo. Meilėje ir socialiniame gyvenime taip pat trykš spalvingi fontanai – turite puikią galimybę užkariauti tą, apie kurį seniai svajojate. Vėlgi dėkokite nuojautai, kuri parodys teisingiausią kelią. Ieškančios Ožkos antrąją pusę sutiks ir džiaugsis meilės vaisiais, o jau sukūrę artimus santykius, tobulės visomis prasmėmis. Gali būti, kad pastūmėsite mylimą žmogų siekti karjeros, sėkmės profesinėje srityje.


► Jei gimėte Beždžionės metais

(1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Šie metai nežada būti lengvi, tačiau šviesa, nors iš neaiški, jau matyti tunelio gale. Didžiausios blogybės, galinčios Beždžionei pakišti koją, – tai lengvų kelių ieškojimas, paslaptys ir gudrumas. Trokšdami sėkmės, nebūkite užsidarę, o verčiau įtraukite į procesą  kolegas, artimuosius, draugus. Pirmieji mėnesiai žada prieštaringų jausmų, tačiau, artėjant šiltesniam metų laikui, atrasite harmoniją su savimi. Būkite atviri, nes paslaptys gali sunaikinti jus iš vidaus ir reikalai pakryps jums netikėta nemalonia linkme. Santykiai su mylimu žmogumi taip pat gali apaugti abejonėmis, priekaištais ir numanomomis nesėkmėmis. Norėdami, kad viskas klostytųsi it sviestu patepta, atskleiskite antrajai pusei svajones, norus, dalykitės išgyvenimais. Trumpai tariant, kalbėkitės ir išmokite klausytis, stenkitės pažinti žmogų, su kuriuo gyvenate. Jeigu kol kas esate  meilės paieškose, žinokite, kad likimas nepašykštės dovanų, tik būkite atviri ir nuoširdūs.


► Jei gimėte Gaidžio metais

(1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Šiais metais jūsų gyvenimo ritmas suskambės naujais garsais – tai radikalių permainų ir atsinaujinimo metas. Nne tik judėsite į priekį, bet ir analizuosite save, priimtus sprendimus, progresuosite ir tobulėsite. Socialiniame gyvenime jūsų laukia tikri iššūkiai, kuriuos priimsite su didžiausiu malonumu. Norėdami judėti į priekį, pirmiausia įvertinkite savo jėgas – nesiimkite to, kad nesugebėsite padaryti. Beje, greito rezultato neverta tikėtis: viską planuokite iš anksto, pasistenkite numatyti kelis žingsnius į priekį ir apsiginkluokite kantrybe. Begalinis pasitikėjimas savimi ir romantiškas nusiteikimas priešingos lyties atstovus trauks lyg medus bites. Tikėtina, kad Gaidžiai šiais metais užmegs tvirtus ir ilgalaikius santykius, kurie jiems suteiks dar nepatirtų laimės akimirkų. O štai jeigu turite antrąją puselę, neverta skubinti įvykių – leiskite santykiams tekėti sava vaga.


► Jei gimėte Šuns metais

(1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Darbams atsidavęs Šuo kitais metais turi kone visas galimybės pasiekti visko, ko tik užsigeis. Atvirumas, nuoširdumas, dėkingumas – šios jūsų savybės atvers kelius visur, kur tik eisite. Tačiau ir sudėtingų situacijų netrūks. Sunkiausia bus rasti aukso viduriuką tarp realybės ir svajonių, o tam labiausiai trukdys jūsų emocijos. Stenkitės ištrūkti iš uždaro rato, kurį patys susikūrėte, ir raskite pusiausvyrą, kad galėtumėte judėti pirmyn. Svarbiausia – neskubėkite, ypač reikšdami nuomonę profesinėje srityje, asmeniniuose santykiuose. Taigi devynis kartus pamatuokite, o dešimtąjį – kirpkite. Meilėje Šunims teks stiprinti, tvirtini ir kitaip tobulinti jau sukurtus santykius. Puikus laikas planuoti vedybas, susižadėti ar susilaukti vaikų. Dar tik ieškantieji antrosios pusės turėtų neskubinti įvykių ir verčiau mėgautis gyvenimu – jūsų būdo savybės padės atrasti ir užkariauti tikrąją meilę.


► Jei gimėte Kiaulės metais

(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Greitai besikeičiantis rimtas lėtumu pasižyminčioms Kiaulėms gali būti neįveikiama užduotis. Šių metų pradžioje jos bus kiek užvaldytos pesimizmo ir bandys ištaisyti praėjusių metų klaidas. Būtent tai taps puikia motyvacija ir postūmiu į priekį! Ką būtina daryti, kad įvykiai klostytųsi būtent taip, kaip trokštate? Sekite situaciją, domėkitės, kas vyksta, būkite vienu žingsniu priekyje  ir tapsite nenugalimi. Ryžtas, drąsa ir energija – tai viskas, ko jums reikia. Meilės santykiai pažers staigmenų. Tiesa, jie bus malonūs. Tai puikus metas ir flirtui, ir rimtoms draugystėms, ir romantiškoms pažintims. Tiesa, neverta visko per daug idealizuoti ir trokšti tobulumo – pasistenkite svajones ir realybę laikyti atskirose pusėse. Jeigu turite artimą žmogų, šie metai palankūs keliauti ir mėgautis tuo, ką jau sukūrėte.


► Jei gimėte Žiurkės metais

(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Šiais metais Žiurkės turi parodyti visą savo išmintį tam, kad pasinaudotų likimo teikiamomis dovanomis. Trumpai tariant, ne visada suprasite, jog esate vietoje ir laiku, tad verčiau išlikite budrūs. Gali būti, kad jūsų lauks pakitę planų, naujovės ir didelė painiava, tačiau būkite ramūs, nes gyvenimas jums pasiūlys naujų galimybių ir siekių. Tai bus visomis prasmėmis derlingi metai, tačiau ir dirbti teks iš visų jėgų. Kita vertus, Žiurkėms ne naujiena prisitaikyti prie naujovių ir be atokvėpio darbuotis, kad įgyvendintų savo tikslus. Vienišiams teks paplušėti, kad sudomintų antrąją pusę, o štai puoselėjantiems artimus ryšius, gali tekti retkarčiais išsiaiškinti santykius, kad judėtumėte tinkama linkme. Reziumė: kiti metai pareikalaus daug nuoširdaus darbo visose srityse, bet už tai dovanos neįkainojamą patirtį ir saldžius vaisius.


► Jei gimėte Jaučio metais

(1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Metai prasidės aktyviai, būsite pasitikintys savimi, tačiau atsiminkite, kad jūsų lėtumas, konservatyvumas, negebėjimas bei nenoras priimti to, kas nauja ir padeda tobulėti, kiš koją įvairiuose reikaluose. Visgi siekiantiems tikslo ir nepasiduodantiems Arklys bus maloningas. Tikėtina, kad sėkmė neapleis užsispyrusiųjų. Tik nubudinkite savo azartą, ambicijas ir karštą charakterį. Meilėje Jaučiams seksis kuo puikiausi – žydėsite lyg gėlė saulės atokaitoje. Tačiau jeigu dar tik traukiate į antrosios pusės paieškas, galite nusivilti. Kad neliktumėte it musę kandę, turite pamiršti abejones, lėtumą, pasyvumą ir griebti jautį už ragų. Tik tokiu atveju tikėtinas meilės proveržis.


► Jei gimėte Tigro metais

(1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Kitais metais Tigrai nevengs rizikuoti, tačiau vien tik sėkmės pažadais nederėtų tikėti. Veikite atsargiai ir apgalvotai, kad su kaprizingąja Fortūna nereikėtų suremti ginklų. Karjeroje tikėtinas „viskas arba niekas“ principas, bet gerai pagalvokite, ar norite to. Gali būti, kad šturmuosite aukštumas, apie kurias nė svajojote. Tikėtina, kad vėliau ambicijas teks skandinti suskilusioje geldoje. Kitaip tariant, atsarga gėdos nedaro, tad neskubėkite rizikuoti ir valdykite situaciją. Beje, šiais metais jūsų laukia daugybė naujų romantiškų pažinčių, tik kaip greitai Tigrai susižavės, taip greitai ir atvės. Taigi, jeigu vaikysitės tik lengvo grobio, galite ir neužmegzti rimtų santykių.


► Jei gimėte Kiškio metais

(1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Kiškio laukia tikra skuba – reikės susigyventi su gresiančiomis permainomis, naujovėmis, lauks gausybė pažinčių. Tik spėk suktis! Todėl Kiškiai visur lakstys vėluodami ir dar be jokio atokvėpio! Kad ramiai gyventumėte, turėsite atsikratyti visko, kas jus slegia, neduoda ramybės, kas susikaupė per ilgus metus. Išlikite objektyvūs ir visuomet laikykite ranką ant gyvenimiškų įvykių pulso, kad sugebėtumėte tinkamai pasielgti, persiorientuoti. Kuo daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei ir šeimai, nes nuo jų priklausys ir vidinė jūsų savijauta bei sėkmė. Vieniši Triušiai dėl savo laimės turės pakovoti, mat nemažai konkurentų stengsis jiems pakišti koją ir tapti pirmais. Tvirtumas, tikslo siekimas, gebėjimas įtikinti – tikrai pravers ne tik meilės santykiuose.


► Jei gimėte Drakono metais

(1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Šiais metais turėsite dar daugiau laisvės išreikšti save, lengviau priimsite sudėtingus sprendimus, nejausdami deginančios vidinės kančios, tad sugebėsite suvaldyti įvairias gyvenimiškas situacijas. Nesunkiai pasieksite norimą tikslą darbe, meilėje ar kitose srityse, nes Arklys jums nepagailės pačių netikėčiausių galimybių, kuriomis bus nuodėmė nepasinaudoti. Tiesa, už malonias likimo staigmenas galite tikėtis daugiau įtampos ir streso, konfliktų ir konkurentų. Būkite nuoširdūs, atviri ir teisingi ne tik kitiems, bet ir sau patiems. Didžiausią dėmesį skirkite ne kalboms, bet darbams. Drakonai kitais metais ypač žavės priešingos lyties atstovus, mat trykš komunikabilumu, seksualumu, energija ir žavesiu. Trumpai tariant, flirto ir smagių emocijų tikrai nestigs. Jau turintiems antrąją pusę patariama mėgautis vienas kito draugija... kelionėse. Maišykite pasaulį ar savo šalį su didžiausiu malonumu – tai suartins ir sušildys sugrubusias sielas.


► Jei gimėte Gyvatės metais

(1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Gyvatėms Arklys dovanos metus, kuriuose nestigs įvykių, naujovių, taip pat ir įvairiausių permainų. Vieną dieną švies saulė, o kitą, atrodys, dangus griūva. Taigi nusiteikite išties įdomiam laikui. Laukia ir malonūs, ir nelabai malonūs siurprizai! Tai turėtų paskatinti jus nepasiduoti, o atvirkščiai – dar dažniau šypsotis. Turėsite galimybę įsitikinti savo teorinėmis žiniomis praktiškai, o naujos žinios pagelbės pačiu tinkamiausiu metu. Veikite – iššūkių ir naujų galimybių jums nestigs, tik mokėkite jomis pasinaudoti net ir tuomet, kai sėkmė atrodys nusisukusi visam laikui. Būkite atsargūs su staiga plykstelėjusiais jausmais. Klastingasis pavydas eis šalia meilės, tad nedarykite skubotų išvadų ir stenkitės vengti konfliktų, mat juos patys ir išprovokuosite. Kadangi emocijų audrų Arklio metais bus nepagailėta, kontroliuokite savo jausmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius