Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 21

Antradienio horoskopas – balandžio 22 d.

Koks gi tas povelykinis antradienis mūsų laukia? Ką žvaigždės mums numatė pirmąją šios savaitės darbo dieną? Pasmalsaukime...
Gėlės ir drugeliai
Gėlės ir drugeliai / Fotolia nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galvoje bus daugiau tikslų nei galimybių jiems pasiekti. Dažniausiai atsitrenksite į tvirtą finansinių kliūčių sieną. Jei nepamąstysite, kokiu būdu įmanoma apeiti ją, liksite it musę kandę. Be to, vaikydamiesi kažko naujo ir nepatirto, pražiopsosite tai, kas jums padėta prieš akis. Atsidūrę kryžkelėje, paklauskite draugų, kur link sukti.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors ore tvyros nuotaikos, kurios leis pamažu išsiskleisti, šiandien jūsų grožis kažin ar bus pastebėtas. Net ir pamatę, kuo gražūs ir turtingi esate, aplinkiniai netruks sugalvoti priežasčių, neleidžiančių jums jaustis tobuliems. O kai jie iš jūsų reikalaus kūrybiškumo ir išradingumo, neužsispirkite teigdami, kad visa tai jums yra svetima.    

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien turėsite idealų, planą kaip ištrūkti iš rutinos gniaužtų. Nesuklysite, problemas spręsdami originaliai, bet išlaikydami stiprų ryšį su tikrove. Tokiu būdu svajonės virs realybe, o ne atvirkščiai. Netradicinis požiūris bus akstinas kurti tokius pat netradicinius sprendimus, ir tai netrukus atvers jums vartus į naujų galimybių erdves.  

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną galima tikėtis visko: juodo ir balto, šilto ir šalto. Nelygu, į kurį traukinį spėsite įsėsti. Vieni nebus tikri, kad pavyks spėti, antri persistengs skubėdami, o tretiems atrodys, kad nėra priežasties kur nors vykti. Kaip elgtis būtų teisinga? Kaip visada viskas priklauso nuo požiūrio. Pamanę, kad priėjote liepto galą, įsitikinkite, ar iš tiesų taip yra.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Visi, kurie reikalauja iš jūsų neįmanomo, linki jums paties geriausio. Būkite atviri ir nuoširdūs, išklausydami tuos, kurie turi jums neįkainojamos informacijos. Net išoriškai protestuodami prieš tuos, kurie netiki jumis, širdyje pajusite dygstančią sėklą, kurią pasėjo žmonės, linkintys jums paties geriausio. Ji netrukus pražys, jeigu jai leisite.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nedrąsiai taikysite tuos metodus, kuriuos jums pirš kolegos ar situacijos darbo vietoje. Būsite linkę neskubėti ir paklusti tik tam, kas patikrinta ir išbandyta. Išdrįsę pasielgti priešingai, manysite, kad įsiveliate į svetimus žaidimus. Tačiau dar vienas žingsnelis į šoną įprastiems jūsų darbams suteiks naujų spalvų ir atspalvių.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savo žavesiu atkreipsite priešingos lyties atstovų dėmesį. Tačiau šiandien daugiau pasieksite ne flirtuodami, o sugebėdami rasti neįprastų pokalbio temų. Tiesa, kažkam prireiks viso jūsų dėmesio ir turėsite pasirinkti, kas jums svarbiau – ar spindėti vieniems, ar būti nedidele vieno darniai veikiančio mechanizmo dalimi.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Bandydami diegti naujoves namuose ar bent apie jas pasvajoti, susidursite su antrosios pusės prieštaravimais. Galimas ir kitas dienos scenarijus: kolegoms nepatiks tai, kad visos jūsų mintys sklando namuose, o jūs nepaliaujate dalytis praėjusių švenčių įspūdžiais. Vakare pasidžiaugsite per dieną suderinę tai, kas būtina, su tuo, kas jums svarbu.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Lyg vijurkas suksitės kaišiodami nosį tai į vieną, tai į kitą kunkuliuojantį katilą. Nors iš anksto žinosite, kad nė vienas viralas iš tiesų nėra jums skirtas, mielai išsakysite aibes pasiūlymų, kaip tą ir aną patobulinti. Kodėl turite tylėti, jei tikrai žinote, kaip viskas turi būti? Nuolat judėdami nepamirškite, kad kai kurių jums skirtų patiekalų dar neparuošėte.  

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kažkas džiaugsis galėdamas įkvėpti gaivaus pavasariško permainų oro, jūs surauksite nosytes, manydami, kad visa tai – ne jums. Išlaisvinkite save, net jei rėmai, į kuriuos save nuolat spaudžiate, jums visiškai patogūs. Dienos iššūkis – pamatyti ir parodyti save pasauliui kitokius. Tiesa, laužydami taisykles, nepraraskite ryšio su tuo, kas tikra ir stabilu.  

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Siekdami išsiskirti iš minios, džiuginsite labiau save nei kitus. Ypač keistu jūsų elgesiu nesidžiaugs tie, kurie gyvena jūsų namuose. O jei neįprastais savo sprendimais bandysite pasiekti kokių nors apčiuopiamų tikslų, jums bus parodyta kryptis ir suteikta reali pagalba. Tokiu atveju būtent namiškiai bus tie, kurie atskubės jums įteikti pagyrimo rašto.   

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pažvelgę į savo problemas naujai, gausite iš to naudos. Deja, vilkas, kuris belsis į jūsų duris, norėdamas jums kažką svarbaus pranešti, niekaip nesugebės įtikinti, kad yra ne vilkas, o koks nors jums mielas ir brangus žvėrelis. O jei, nepaisydami savo baimių, vis dėlto atversite jam savo sielos duris, būsite maloniai nustebinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius