-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 26

Antradienio horoskopas – gegužės 27 d.

Ar šis antradienis bus ypatingas jūsų gyvenime? O gal kaip niekada darbingas ir įtemptas? Sužinokite, kas tiksliai jūsų laukia šią darbo savaitės dieną.
Gėlės
Gėlės / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Rinkitės lėtesnį tempą nei įprasta, priešingu atveju būsite sustabdyti. Nusiraminę ir susitaikę su esamomis aplinkybėmis, gyvenimo draugo, kolegos ar tiesiog praeivio akyse išvysite palaikymą. O kas gero, šilto, jaukaus ar mielo įvyks jūsų namuose, žvaigždės nedrįsta komentuoti. Norite sužinoti? Atmerkite plačiai akis ir atverkite širdį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šį rytą neleiskite, kad nuotaiką jums gadintų tie, kurie ne ta koja išlipo iš lovos. Nesvarbu, kas jie: ar antroji jūsų pusė, be pagrindo kalbanti su jumis griežtu tonu, ar vis kuo nors nepatenkintas kolega. Beje, netrukus jus pasieks džiugi žinia ir su šypsena lūpose jos laukite. Bet pasistenkite, kad jūsų norų didumas ir ketinimų rimtumas niekam nepakenktų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors jūsų saviraiškai bus skirta nedaug vietos, net būdami atskirti nuo pagrindinės įvykių scenos, nesijauskite nugalėti ar atplėšti nuo pasaulio. Tai tikrai nepagerins jūsų savijautos ir niekas neatliks už jus svarbiausių dienos darbų. Jei išliksite ramūs ir susitelkę, atsiras progų papildyti piniginę arba sėkmingai ištuštinti ją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Buvimas komandos nariais suteiks stiprybės, padėsiančios įgyvendinti mažas užgaidas ir didelius siekius. Tačiau ryte raskite aukso vidurį tarp tikėjimo ir netikėjimo, norų pildymo ir savęs varžymo. Vėliau ištiesta draugų pagalbos ranka viršys visus jūsų lūkesčius. O ir jūs nesėdėkite sudėję rankų. Nemanykite, kad gėrybės jums byrės į glėbį be jokių nuopelnų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Susitelkti darbui trukdys naminiai rūpesčiai. Nebus kur dėtis – privalėsite juos išspręsti, o tik tada bandyti įveikti visas jums prieš akis išdygusias profesines viršukalnes. Atlikę viską, kas jūsų jėgoms, ne tik sulauksite palaikymo iš afišuotis nenorinčių geradarių, bet ir įgysite vidinės stiprybės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šį rytą mažai džiaugsmo teiks tie, kurie sukiojasi aplink jus kasdien. Jie kažko reikalaus ir dėl kažko bus nepatenkinti. O jūs džiaukitės net mažyčiais šios dienos džiaugsmais. Be to, apsidarykite: jus palaiko nemenka komanda, kuri paskatins atlikti netgi daugiau nei, jūsų galva, yra įmanoma.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Imkitės konkrečių veiksmų tam, kad būtų realių pokyčių. Tiesa, šį rytą finansiniai apribojimai vers jus jaustis atsidūrus aklagatvyje. Tačiau kai darbe papūs jums palankūs vėjai, greitai pamiršite, dėl ko prieš kelias valandas nerimavote. Vėliau laikykitės iki tol pasirinktos krypties ir visą dieną nekeiskite jos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neignoruokite šį rytą kitų žmonių nuomonės ir negadinkite jiems šio gegužės ryto. Retkarčiais teisingo atsakymo ieškokite jų akyse, o ne vien savo galvoje. Išmokę kelis kompromisų triukus, atsidursite ten, kur jums reikia. O kai toli nuo jūsų gyvenantys žmonės jums praneš kai ką įdomaus – tegul jums neapsisuka nuo to galva.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iš širdies padirbėję, vėliau gausite tai, apie ką nuo ankstaus ryto svajosite. Žinoma, jei visko nesugadins jūsų netikrumas, kad nepavyks įveikti slaptų priešininkų, kurie sąmoningai ar nesąmoningai bando jums pakenkti. Dienai ritantis vakarop, apetitas didės viskam. Stebėkite, ar tai netrukdo jums išsitekti ankštose patalpose ir nekenkia jūsų sveikatai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šį rytą nesusipratimas tarp jūsų ir draugų pareikalaus iš jūsų tolerancijos ir būtinybės sutelkti visas savo galias tam, kad ginčų rezultatas būtų palankus jums visiems. Neilgai trukus suprasite, ar nepakankamai stengėtės, ar persistengėte. O jei reikės pagalbos, nesivaržydami kreipkitės jos į antrąją pusę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šį antradienio rytą darbas iš jūsų reikalaus daugiau jėgų nei jų turite. Iš tiesų jums bus labai sunku nuspręsti, ką rinktis: tylų mėgavimąsi mažais džiaugsmais ar bandymus siekti savo tikslų. Kol kas palikite juos nuošalyje ir verčiau susitelkite į konkrečias užduotis. Tik tokiu būdu išsidarkę dienos įvykiai darniai susidėlios į dienos lentynas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norėsite išklausyti kitus ir tai šiandien bus svarbiau nei kas nors kita. O aklagatvyje atsidursite tada, kai bandysite išsakyti savo nuomonę. Įsitikinkite, kad iš tiesų išmanote tai, apie ką kalbate. Tiesa, vėliau galėsite pabandyti iššokti aukščiau galvos. Ten atsidūrę, galėsite trumpai pasimėgauti malonia laimėtojo būsena. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius