-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 30

Antradienio horoskopas – gruodžio 30 d.

Nauja diena – naujas baltas lapas. Kibkime į darbus su puodeliu garuojančios kavos ar arbatos bei astrologinių prognozių šūsneliu.
Kava žiemą
Kava žiemą / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte lėksite lyg akis išdegę tarsi nuolat vėluotumėte į patį svarbiausią savo gyvenime susitikimą. Sustoję, nurimę ir paklausę savęs, kodėl taip elgiatės, suprasite, kad skubėjimas labiau kenkia, nei gelbsti. Bet tai pavyks tik po pietų. Dienai blėstant atsitraukę į vietą, kurioje gimsta svajonės, galbūt suprasite, kaip jas realizuoti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dienai prasidėjus, nekreipkite dėmesio į raginimus kuo greičiau ką nors atlikti, ypač jei toji veikla nauja. Nors atsispirti bus sunku, kai aplinkiniai širs bandydami jus išjudinti iš vietos. Apsiginklavę kantrybe, nepasigailėsite ir juos įtikinsite, kad neklydote. Vėlų vakarą suprasite, kad nėra nieko svarbiau už patikimus draugus.    

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Beprotiškai myliu geriausią vyro draugą“

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kolegos ar kiti grupės nariai jums šį rytą ir padės, ir trukdys. Viena vertus, veikla kolektyve leis jums jaustis nepakeičiamiems. Kita vertus, būtent dėl jų kaltės galite privelti klaidų, dėl kurių nusimins visi. Po pietų būkite susitelkę į save, ir į tai, ką darote. Darbo rezultatams demonstruoti ne laikas, bet žvelgti gilyn, siekiant juos patobulinti, tinkama diena. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki vidurdienio patikėkite sakančiais, kad privalote būti atsargūs ir kitiems tai priminkite. Jūsų neapgalvoti sprendimai nuvestų į nedidelius praradimus ar nusivylimus. Kam gaišti laiką? Popietę dosniai dalinsite patarimus, kurie galbūt nepajėgūs išgelbėti pasaulio, bet gali pakeisti aplinkinių nuomonę apie jus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite tikri, kad šiandien vietos po saule nepritrūks niekam, o ypač jums. Turbūt jums viskas geriau matyti, nes žiūrite į viską iš tolimesnės perspektyvos. Tačiau jums galva lai neapsvaigsta. O savo planus, kuriuos rezgėte ryte, po sočių pietų turbūt pamiršite. Jei jums pavyks įnikti į darbus, visus maloniai nustebinsite savo užsispyrimu.

Taip pat skaitykite: Nevykę intymūs triukai, atstumiantys vyrus

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmasis pusdienis netinkamas naujiems darbams pradėti ar svarbiems sprendimams priimti. Todėl nesileiskite suviliojami saldžių pažadų. Medus gali ilgainiui apkarsti, o jūs liksite it musę kandę. Na, o vėliau galite turėti viską, ko trokštate. Ir net daugiau. Tiesą sakant, kuo aukščiau skrisite – tuo toliau nuskrisite. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turite du kelius. Eidami pirmuoju, eisite vieni ir praeisite krūvą išbandymų, kol pasieksite galutinį tikslą. Ir galiausiai neturėsite su kuo juo pasidalinti. Antras pasirinkimas: būti bendro vyksmo dalimi ir nevengti dalintis džiaugsmu ir liūdesiu. Atidžiai įsiklausydami į užuominas, kurias jums diktuoja  kiti asmenys, įžvelgsite juose glūdinčią prasmę.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Drąsa, aktyvumas ir užsispyrimas leis jums tinkamai atlikti šios dienos pareigas. Iki pietų laurus garantuos veržlumas, praskiestas atsargumu, o vėliau – nuoseklios pastangos, pasitikėjimas savo jėgomis ir nuoširdus partnerių palaikymas. Retkarčiais manysite, kad kažkokios jėgos jums neleidžia būti savimi, bet tai ne tiesa.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums, kupiniems entuziazmo, niekas netrukdys iki šios dienos vidurdienio susižerti gerą nuotaiką ir kitus vertingus prizus. Gal dar net kitiems juos išdalinti. Tačiau savo jėgų nepervertinkite, nes ne viskas yra taip, kaip gali atrodyti. Pavakarę, kai ant jūsų pečių užsiris daugiau rūpesčių, juose pamatysite prasmę, jei stengsitės ne tik dėl savęs.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šį rytą nebūkite patiklūs, net jei reikės patikėti savo jėgomis. Ilgainiui jūsų veiksmai gali neatrodyti tokie teisingi ir reikalingi. Jei pernelyg nenusiminsite dėl menkų nesėkmių, po vidurdienio suprasite, kad gyvenimas yra gražus. Vakare saulė jūsų širdyje ims šviesti dar ryškiau, kai išgirsite smagią istoriją. Visa kita tėra nereikšmingos smulkmenos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šį rytą būkite atidūs vairuodami ar atlikdami kokias jums neįprastas užduotis. Viskas atrodys gražiau nei yra iš tiesų, o veržlumą pažaboti bus nelengva. Po vidurdienio susitelkite ties užduotimis, kurias jums diktuoja jūsų šeimos nariai ir atlikite jas nuo pradžios iki galo. Būkite atidesni viskam, kas aplink jus vyksta, net jei tai jus mažumėlę vargintų. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iki vidurdienio bus nelengva paskirstyti jėgas taip, kad ir užduotys būtų atliktos, ir už jas sumokėta, ir jėgos neišeikvotos. Liaukitės blaškytis, verčiau susikoncentruokite į vieną pasirinktą užduotį. Popietę mokėsite išgirsti, ko iš jūsų prašoma ir pasakyti kitiems, ko iš jų tikitės. Dienai baigiantis tam net žodžių gali neprireikti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius