2013 12 30

Antradienio horoskopas – gruodžio 31 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja paskutiniajai 2013 metų dienai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši diena prieštaringa ir intensyvi. Išryškės, kokiais žmonių žodžiais ar veiksmais nesate patenkinti. Svarbu, neprimesti kitiems sugalvoto savo scenarijaus, o palikti galimybę jiems nuspręsti, kaip ir kas turi būti. Jei taip elgtis bus sunku, paieškokite galimų alternatyvų. Jei turite iš ko rinktis – rinkitės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pakliuvę į nusivylimo tinklą, nepraraskite tikėjimo žmonėmis ir neskubėkite daryti išvadų. Palaukite, kol viskas nurims, grįš į savo vietas ir paaiškės tikrieji jų elgesio motyvai. Pasilikę sau keletą kelių sugrįžti ir viską ištaisyti, neužtrenksite durų, į kurias, baigiantis metams, gali pasibelsti ir laimė, ir džiaugsmas, ir kitos gėrybės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nieko keista, jei ne vieną šios dienos akimirką pagalvosite, kad visi nusiteikę prieš jus. Pažiūrėję į veidrodį pamatysite, kaip tampate nepatiklūs ir kritiški. Tik skleisdami ramybę ir harmoniją, išvengsite nemalonumų. Užbėkite nedraugiškiems įvykiams už akių pirmiausia susitardami su savimi. Antraip Naujųjų metų šventė nepajėgs jums suteikti laukto džiaugsmo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Deja, diena nedžiugins ramybe ir šiltomis akimirkomis su artimu žmogumi. Tačiau galite smarkiai pakreipti šios dienos vairą ten, kur jums palanku net tada, kai antroji pusė liūdins jus savo veiksmais ar žodžiais. Jums pavyks, jei rasite savo noruose ir elgesyje daugiau aiškumo ir eisite sudėtingu kompromisų keliu. Turėkite tikslą ir eikite jo link.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Paskutiniąją metų dieną teks prisiminti nepabaigtus darbus, nors galvosite, kad esate nepelnytai įvaryti į kampą. Užuot priešinęsi ar skendėję nepasitenkinimo liūne, pasiraitokite rankoves – pasprukti nuo pareigų nepavyks. Ir tik padarę tai, kas priklauso nuo jūsų ir padėję tašką sakinio gale, galėsite senuosius metus palydėti džiugiai ir nerūpestingai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Bendraudami su vaikais ar mylimu žmogumi, jausitės taip, lyg kalbėtumėte skirtingomis kalbomis. Tikėsitės išgirsti iš jų kažką džiugaus, o jie jums pateiks reikalavimų ir nurodymų sąrašą. Susitaikykite su tuo, jei romantiškas vakaras bus nuspalvintas šaltais atspalviais, o su vaikais elkitės švelniau, kad nesusidurtumėte su jų pasipriešinimu. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tvarkydami namų reikalus, sunkiai rasite kompromisą. Vyraujantis įtarumas ir kritiškumas  skatins nesusikalbėjimą tarp šeimos narių. Vieni norės pokyčių, antri – kad viskas liktų taip, kaip yra. Kita vertus, sustiprės įžvalgos, kurios padės šį šventinį vakarą rasti sprendimų, galinčių praversti jūsų šeimai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Smalsumas atskleis ne pačią džiugiausią informaciją. Ji nesugadins nuotaikos šventinį vakarą, jei aklai netikėsite viskuo, ką girdite. O vengdami kaišioti nosį ne į savo reikalus, išsisuksite nuo nemalonumų bendraudami su broliu ar seserimi. Be to, sutikdami Naujuosius, pasižvalgykite į netolimą praeitį, kad suprastumėte, kas vertingo nuveikta.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Į galvą gali šauti genialių minčių, kaip iš esmės pakeisti finansinę savo padėtį. Tačiau šias įžvalgas nustumkite nuošaliau ir kol kas nepradėkite įgyvendinti jų. Turbūt ne kartą teks patikrinti ir įveikti ne vieną išbandymą, kad jūsų sumanymai išvystų dienos šviesą. Leiskite sau atsipalaiduoti, net jei ne kaskart pavyks išvengti rūsčios minos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų garbės troškimas ir noras aktyviai siekti savo tikslų padės įtikinti pašnekovus savo teisumu ir suvokti kai kuriuos sudėtingus dalykus. Pasinaudokite tuo, bet nepiktnaudžiaukite bandydami kitiems ką nors įteigti. Tai gali būti vienintelis būdas siekiantiems sutikti Naujuosius nusiteikus džiugiai ir prasmingai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite tikri, kad visi nusiteikę prieš jus, o visos aplinkybės – jums nepalankios. Kiek tame tiesos, kiek jūsų fantazijos, parodys laikas. Todėl šiandien tiesiog būkite, pamirškite kovas ar apmąstymus apie galimas ateities grėsmes. Verčiau pasižvalgykite po tuos takelius, kuriais iki šiol ėjote, kad suprastumėte, kurie jums nereikalingi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neieškokite draugų minioje, o draugų žodžiuose – priešiškumo, antraip visiškai susipainiosite ir nežinosite, kuo tikėti, o kuo ne. Pasikliaukite tik tuo, ką matote ir girdite, visais būdais siekdami būti draugiški ir supratingi. Visa kita, palydint senuosius metus, nebus taip svarbu. Juose palikite nuoskaudas ir nesusipratimus, kurie iki šiol temdė jūsų padangę.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius